88 See  (2019)

Az utóbbi hetekben ismét megélénkültek a pletykák  Az Igazság Ligája  Snyder-féle vágásának kapcsán, különösen azt követően, hogy Jason Momoa a közelmúltban elmondta, hogy látta a Snyder-Cutot, és szerinte minden rajongónak meg kéne néznie.

Jason Momoa valószínűleg azon kevesek közé tartozik, akik látták Az igazság ligája Snyder-Cutját, de a Warner máig nem erősítette meg hivatalosan, hogy létezik az alternatív vágás. A pletykák szerint azonban már nincs messze a bejelentés, és a hamarosan induló HBO Maxon, mely a Warner tartalmak exkluzív szolgáltatója lesz, végre műsorra kerülhet a produkció.

 Momoa most tovább borzolta a kedélyeket, amikor megosztott egy kimaradt jelenetből készült fotót, melyen átszúrja Az Igazság Ligája nemezisét, Steppenwolfot. Ezt követően a SnyderCut hashteg az elsőszámú, legtöbbet megosztott címke lett a közösségi oldalakon. 

Jason Momoat jelenleg az Apple streaming szolgáltatásában bemutatott, elképesztően látványos fantasy sorozatban, a See-ben láthatjuk főszerepben. Ha lemaradtatok volna róla, a széria előzetesét idelent nézhetitek meg. 

 

 

 

 

 

View this post on Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#releasethesyndercut ????????aloha j

A post shared by Jason Momoa (@prideofgypsies) on

Nov 8, 2019 at 3:55pm PST