Jessica Chastain (galériánkban) a Marie Claire decemberi címlapján tündököl, a színésznő pedig egyúttal a karrierjéről is megosztott néhány felemelő pillanatot.

Az interjúban Chastain többek között arról beszélt, hogy úgy érzi karrierje épp most lendült fel, és hogy "hihetetlenül szerencsésnek" érzi magát, hogy továbbra is "szabadon rendelkezhet a testével és külsejével kapcsolatos döntések felett”.

“Szerencsésnek érzem magam, hogy olyan életem van, amilyen most van, és hogy olyan döntéseket hozhatok, amilyeneket hozhatok, és hogy olyan szabadságot kapok a testem felett, amilyet kapok” - jegyezte meg a színésznő.

A címlap különböző változatain Chastain egytől egyig lélegzetelálállítóan fest, az interjúban pedig azt is is kihangsúlyozta, hogy miként tekint a munkájára: “A munkámat arra használom, hogy megpróbáljam ünnepelni a nőket, de a nőket mint emberi lényeket is. Ami azt jelenti, hogy igen, játszhatok olyan karaktereket, akik hibásak és néha szörnyű dolgokat tesznek. Olyan, mintha az lenne a munkám, hogy folyamatosan emlékeztessem a társadalmat, hogy a nők is emberi lények.”

“Anyám egyedül nevelt fel. Nagyon közel álltam a nagymamámhoz, aki élete nagy részében egyedülálló volt. Emlékszem, hatodikos voltam, a nővérem negyedikes, a bátyám első osztályos, anyukám pedig pultosként dolgozott” - mesélte a színésznő.

Chastainnek egyébként két közös gyermeke született férjétől Gian Luca Passi de Preposulo producertől, akivel még 2012-ben ismerkedtek meg, majd 2017-ben házasodtak össze.

dráma | életrajzi | krimi | thriller

Egy hírhedt ápoló több száz kórházi beteg haláláért lehet felelős. Kolléganője a saját testi épségét figyelmen kivül hagyva igyekezett bebizonyítani, hogy a titokzatos... több»