Jön a felnőtteknek szóló véres, élőszereplős Tini Nindzsa Teknőcök-film

A mostanra 40 éves, nagy kedvenc, a Tini nindzsa teknőcök egy újabb élőszereplős változatban tér vissza a mozikba! Ezúttal azonban a Paramount Pictures inkább a felnőtteknek szeretne elmesélni egy sztorit...

A stúdió a Tini Mutáns Nindzsa Teknőcök: The Last Ronin című véres és intenzív képregénysorozatot fejleszti Tyler Burton Smith (Kinyírni a világot - Boy kills world) forgatókönyvíróval.

Az "Utolsó Ronin" az első alkalom, hogy a franchise-t felnőtt közönség számára adaptálják, a képregénysorozat nagy sikerét követően, amely a Circana BookScan 2023-ban a második helyen állt a legkelendőbb képregények listáján.

A sztori dióhéjban

A 2020-2022-es minisorozat - amelyet az eredeti Teknőcök alkotói, Kevin Eastman és Peter Laird írtak, egy komor, disztópikus jövőben játszódik, amelyben Oroku Hiroto, a Teknőcök ősellenségének, Darálónak az unokája totalitárius despotaként uralkodik New York Cityben. Hiroto egy kivételével megölte az összes Teknőcöt, valamint mentorukat, Szecska mestert. Az egyetlen megmaradt Teknőc testvér pedig bosszút akar állni, mind a négy jellegzetes fegyverüket használva.

Az új adaptációról

A projekt a legújabb és talán legmerészebb adaptációja a régóta futó Teknőcök-franchise-nak, amelyet Eastman és Laird 1984-ben képregénysorozatként hozott létre.

Az eredetileg az akkoriban népszerű képregénytrópusok paródiájának szánt sorozat a maga nemében szenzációvá vált, és 1990-től kezdve játéksorozatot, népszerű animációs sorozatot, számos videojátékot, valamint a mai napig hét játékfilmes adaptációt - élőszereplős és animációs változatban egyaránt - ért meg.

A legutóbbi Teknőcös sztori

A legutóbbi film, a 2023-as animációs Tini Nindzsa Teknőcök: Mutáns káosz című film szerény siker volt a Paramount számára, 118,6 millió dolláros bevételt hozott az Egyesült Államokban és Kanadában, világszerte pedig 180,5 millió dollárt.