Keanu Reeves csatlakozhatott az új Star Wars projekthez, mondjuk a részleteket

Egy ideje már hallani lehetett arról, hogy Keanu Reeves szerepet vállal a Star Wars univerzumban, az utóbbi időben azonban meglehetősen nem látott napvilágot bővebb információ ezzel kapcsolatban.

A GiantFreakinRobot legfrissebb értesülése szerint ugyanakkor Reeves már le is forgatott egy jelenetet a Star Wars: The Acolyte című sorozathoz, és bár úgy hírlik, ez még mindig egy kisebb cameo szereplés lesz, könnyen lehet, hogy egy Reeves épp egy legendás karakter bőrébe bújik majd.

Történetesen Darth Revan szerepéről lehet szó, aki mindeddig a kultikus Knights Of The Old Republic nevű játékban szerepelt. A videojáték cselekménye azonban egyelőre nem része a hivatalos kánonnak.

Az Acolyte a Köztársaság Fénykorában játszódik majd, amikor a Jedik úgy vélik, örökre legyőzték a Sith-eket, valójában azonban rejtőzködve próbálnak újra erőre kapni, hogy visszatérhessenek.

Fontos azonban megjegyezni, hogy mindez továbbra sem került hivatalosan megerősítésre, az új sorozat pedig a tervek szerint 2024-ben debütál majd.