Két királynő: Befutott a magyar filmelőzetes

A film hazai forgalmazója az eredeti, Mária, skót királynő helyett Két királynő címmel küldi a mozikba az Oscar-esélyes történelmi drámát. Itt az első előzetes.

Befutott Josie Rourke (National Theatre Live: Les Liaisons Dangereuses) rendezésében készülő, jövőre a hazai mozikba is megérkező Két királynő magyar feliratos előzetese. A Két királynőt sokan már most a jövő évi díjszezon egyik legesélyesebbjeként emlegetik, ugyanis a két Oscar-jelölt főszereplő mellett a szakma stábban három korábbi Oscar-jelölt szakember is helyet kapott, Josie Rourke számára pedig már most egyértelmű, hogy ez a produkció hozza el a várva várt áttörést. 

A dráma főbb szerepeiben olyan színészeket láthatunk majd, mint Margot Robbie, Saoirse Ronan, Guy Pearce, David Tennant, Richard Price, Maria-Victoria Dragus és Martin Compston, míg a forgatókönyvet Beau Willimon szerezte.

Hazai premierdátum: 2019.01.31.

A film előzetesét idelent tudjátok megnézni:

dráma | életrajzi | történelmi

Stuart Mária rövid élete viharos és mozgalmas krónika: 16 éves férjhez kell mennie és franci királyné lesz, ám 18 évesen már meg is özvegyül, és mereven ellenáll annak az... több»