Ki alakítsa a következő Jokert? A DC rajongói megválaszolták a kérdést

Matt Reeves, a Batman rendezője már korábban elhintette, hogy a hős karrierjének egy korai fejezetét fogja feldolgozni. Egy sorozatgyilkos utáni nyomozásról szól majd a történet, amely során Batman megannyi ikonikus ellenségével szembekerül. És a jelek szerint köztük lesz Joker is, már csak az a kérdés, hogy ki játszhatja el? A közösségi média felhasználóinak természetesen erre is van válaszuk.

Joker karaktere mára igazán különleges szereppé vált, hiszen a korábban látott zseniális alakítások elképesztően magasra tették a lécet minden színész számára. Nehéz is lesz Jack Nicholson, Heath Ledger és Joaquin Phoenix nyomdokaiba lépni, de valakinek mégis meg kell majd tennie. A készítők fel is dobták a közösségi médiában a rajongóknak a kérdést: ők kit látnának szívesen a szerepben? Nem semmi válaszok érkeztek!

Természetesen a sort nem más nyitja, mint Joaquin Phoenix, aki talán minden idők legjobb Jokerét hozta el. Az ő visszatérésére viszont elég halovány az esély. Sokkal nagyobb lehet viszont Willem Dafoe-é, aki már korábban is remek párost alkotott a Batmant játszó Robert Pattinsonnal. És tényleg ördögi a vigyora mindenféle smink nélkül is.

Vannak olyanok is, akik szerint a Gotham sorozatban szereplő Cameron Monaghan lenne az ideális választás, hiszen ő is bizonyított már a szerepben. Mások szerint Johnny Deppnél nem lehet jobb választás senki. Őt biztosan sokan megnéznék ebben a szerepben. Felmerült Dan Stevens neve is, de volt, aki egészen merész ötletként bedobta Lakeith Stanfieldet is.

Őrült bohóc figurát kellene eljátszani? Akkor Bill Skarsgård az embered, hiszen ő Pennywise-ként már megmutatta, mit tud. De van neki testvére is, Gustaf Skarsgård is, ő is felmerült lehetőségként. Sőt, egyesek szerint Jim Carrey is megérdemelne egy esélyt.

De a két legérdekesebb ötletet a végére hagytuk! Az egyik ilyen szerint nem másnak kellene magára öltenie Joker szerepét, mint Christian Bale-nek! Nem is magyarázzuk, miért lenne ez zseniális lépés. Ami viszont még érdekesebb gondolat, az az, hogy Jokert játssza el Robert Pattinson! Ez lenne csak az igazán érdekes moziélmény…