Johnny Depp Joelle Rich ügyvédnővel randizik, aki a Sun elleni brit rágalmazási perében képviselte őt - erősítette meg a Page Six. Úgy tudjuk, a Londonban élő ügyvédnő házas, de külön él, és lehet, hogy a válása még nem zárult le.

A nyár elején az 59 éves Deppet egy másik ügyvédnővel, Camille Vasquezzel hozták össze a  románcpletykák, aki a volt felesége, Amber Heard elleni győztes amerikai rágalmazási perében képviselte a színészt. Vasquez azonban gyorsan elhallgattatta a pletykamalmot, "szexistának" és "etikátlannak" nevezve a vádakat.

"Nagyon törődöm az ügyfeleimmel, és nyilvánvalóan közel kerültünk egymáshoz" - mondta a People-nek júniusban - "De amikor azt mondom, hogy "mi", akkor az egész csapatra gondolok, és ebbe természetesen Johnny is beletartozik".

Vasquez megjegyezte, hogy a Karib-tenger kalózai sztárja négy és fél éve a barátja és ügyfele.

"Ez is egy etikátlan vádaskodás. Ez szexista" - tette hozzá - "Sajnálatos és kiábrándító, de ugyanakkor ez valahogy a helyzettel jár. Nem mondhatnám, hogy annyira meglepődtem."

Rich nem tartozott az amerikai ügyön dolgozó ügyvédek közé, de állítólag jelen volt a tárgyalóteremben. A Us Weekly szerint a brit ügyvédnő - aki kétgyermekes anyuka - azért volt Virginiában, hogy "támogatását" fejezze ki az Oscar-jelöltnek.

"Nem volt semmilyen szakmai kötelezettsége annak, hogy ott legyen" - mondta a magazinnak egy forrás is, hozzátéve, hogy Depp és Rich "diszkréten" találkoztak a szállodákban románcuk korai szakaszában. Rich és Depp kapcsolata állítólag "komoly". Az nem világos, hogy mikor kezdődött a kapcsolatuk. Depp képviselőit nem lehetett elérni kommentárért.

A rágalmazási per során az Ollókezű Edward sztárjának néhány exe - Amber Heard mellett - megjelent a tárgyalóteremben. Kate Moss például május 25-én jelent meg Depp mellett tanúként. A szupermodell, aki 1994 és 1998 között volt kapcsolatban a Cry-Baby színészével, egy virtuális tanúvallomáson keresztül tagadta, hogy Depp lelökte őt egy lépcsőn, amikor még randiztak.

Ellen Barkin azonban támogatásáról biztosította a 36 éves Heardet, amikor azt vallotta, hogy Depp korábban erőszakosan viselkedett, és egyszer egy üveg bort dobott felé. Barkin, aki 1994-ben rövid ideig járt Depp-pel, szintén nyilatkozatot adott ki a színész sikertelen perében a Sun ellen 2020-ban.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

First Curiosity (@firstcuriosity) által megosztott bejegyzés