Közel 1 milliárd megtekintett percet húzott be a Netflix új sikersorozata streamingen, de a filmek között egy másik platform vitte a prímet (március 29-április 3, USA)

Befutottak a Luminate legfrissebb nézettségi adatai, amelyek alapján a vizsgált időszakban a Netflix A 3-test probléma sorozata továbbra is tarolt az előfizetők körében.

A vizsgált március huszonkilencedike és április harmada közötti időszakban David Benioff és D. B. Weiss adaptációja 964,1 millió megtekintett perc nézettséget kapott, ugyanakkor a második helyet épp egy bibliai témájú dokumentumfilm, a Testamentum: Mózes története húzta be 707 millió megtekintett perccel.

A dobogó harmadik fokán a már szinte visszatérőnek számító Guy Ritchie sorozat,az Úriemberek foglallhatta el 563,4 millió megtekintett perccel.

A filmek terén egyébként szintén kimagaslóan teljesített Doug Liman legújabb rendezése, az Országúti diszkó. A Jake Gyllenhaal főszereplésével készült produkció 576,2 millió percnyi megtekintést kapott. Mögötte A félelem bére végzett 246,9 millió megtekintett perccel, míg a harmadik helyet A vadász szíve húzta be 203,5 millió megtekintett perccel.

A sorozatok összesített listáját lentebb tudjátok megtekinteni, amelyhez kellemes böngészést és jó szórakozást kívánunk.

dráma | fantasy | kaland

A sorozatban az emberiség első alkalommal lép kapcsolatba egy idegen civilizációval. több»

#10

dráma | történelmi

Egy zsidó család elhatározza, hogy túléli a második világháború borzalmait, és újra találkoznak, miután az események távolra sodorják őket egymástól. több»

147,2 millió megtekintett perc - Hulu
#9

60 Lázadó Nell  (2024)

(1)

akció | dráma | kaland

Disney+

A gyilkossággal vádolt Nell Jackson kénytelen fosztogatásból élni két nővérével. Egy Billy Blind nevű bátor szellem segítségével rájön, hogy a sors nem véletlenül vezette... több»

177,5 millió megtekintett perc - Disney+
#8

Netflix

Száz, csúcsformában lévő versenyző küzd meg egymással egy sor kimerítő kihíváson keresztül, hogy végül a nyertes kiérdemelje a megtiszteltetést - és a pénzjutalmat. több»

195,1 millió megtekintett perc - Netflix
#7

80 Palm Royale  (2024)

(1)

dráma

Apple TV+

A Palm Royale egy igazi underdog történet, amely Maxine Simmons útját követi, amint megpróbál betörni a Palm Beach-i előkelő társaságba. Miközben Maxine megpróbálja átlépni... több»

198 millió megtekintett perc - AppleTV+
#6

Netflix

A sorozat egy ingatlanos szappanopera, amely Mauricio Umansky ügynökeit és ügyfeleit követi nyomon a kaliforniai Beverly Hillsben. Mauricio, lányai, Farrah és Alexia, valamint az... több»

242,2 millió megtekintett perc - Netflix
#5

Netflix

Tehetséges cukrászok különleges alkotásokkal állnak a nézők elé: sütitáska, varrógép desszertből és más csodálatos művek gondoskodnak a szórakoztatásról ebben a... több»

303,6 millió megtekintett perc - Netflix
#4

dokumentum | krimi

Netflix

Egy dokumentumfilm-sorozat a New York nyomozói és ügyészei által megoldott ügyek feltárásáról. több»


Szereplők: Dick Wolf
324,3 millió megtekintett perc - Netflix
#3

75 Úriemberek  (2024)

(11) (1)

akció | krimi | vígjáték

Netflix

Eddie Horniman megörökölte angol arisztokrata apjának jelentős vagyonát, és ő lesz Halstead legújabb hercege. Viszont rádöbben, hogy a birtok Európa legnagyobb marihuánafarmján... több»

563,4 millió megtekintett perc - Netflix
#2

dokumentum

Netflix

Felfedezhetjük Mózes életét és útját, amely során kitaszítottból és gyilkosból prófétává, illetve a héberek szabadítójává válik. több»

Rendező: Benjamin Ross
Szereplők: Yassine Barfoud, Sami Fekkak
707,8 millió megtekintett perc - Netflix
#1

55 A 3-test probléma  (2024)

(18) (2)

dráma | fantasy | kaland

Netflix

A sorozatban az emberiség első alkalommal lép kapcsolatba egy idegen civilizációval. több»

964.1 millió megtekintett perc - Netflix