Lekörözheti a Star Wars IX a Bosszúállók 4-et? Egyelőre így áll a helyzetA kép forrása: MovieWeb

Az idei év legnagyobb kasszasikerei (Bosszúállók: Végjáték, Az oroszlánkirály, Marvel Kapitány, Pókember – Idegenben , Aladdin) után úgy tűnik, J.J. Abrams filmje minden eddiginél nagyobb győzelmet arat.

Elővételben már kaphatók jegyek a Star Wars: Skywalker kora december 19-i premierjére. Az érdeklődés az amerikai jegyirodák várakozásait is felülmúlta, az Atom Tickets például már az első órában 45 százalékkal több jegyet adott el, mint ugyanennyi idő alatt a Bosszúállók: Végjátékra, ami eddig az idei év rekordere volt.

Korábban csak a Bosszúállók: Végtelen háború, Star Wars: Az utolsó Jedik és a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet hozta ilyen lázba a nézőket. Az adatok azonban kissé csalókák, ugyanis a Végjáték jegyeinek árusításakor olyan nagy számban rohamozták meg a rajongók a jegyirodák oldalait, hogy összeomlottak a honlapok, így az összehasonlítás alapját képező adatok nem teljesen objektívek.

Tegnap óta Magyarországon is megindult a jegyárusítás a decemberi bemutatóra. Aki szeretné a 18-i, premier előtti vetítésen, vagy a bemutató utáni napokban látni a filmet, érdemes mielőbb jegyet váltania.