Leszbikus vérfarkasos romantika az Eufória sztárjával, itt a My Animal előzetese

A filmkészítők szeretik a túltoltan szexuális horrort és az ebben a műfajban szokásos metamorfózist erotikus vagy queer erotikus történetekhez használni.

És, szó, ami szó, ez egész jól működik is. Úgy tűnik, Jacqueline Castel filmrendezőnő is ezt a keveréket alkalmazza a My Animal című szürreális, erotikus, romantikus vérfarkasfilmmel, amelynek premierje idén volt a Sundance-en.

A Jae Matthews által írt film főszereplői Bobbi Salvör Menuez (Eufória), Amandla Stenberg, Heidi von Palleske, Cory Lipman, Charlie & Harrison Halpenny, Joe Apollonio, Scott Thompson, Dean McDermott és Stephen McHattie.

Az film még akár stílusteremtő is lehet, az egyik - a bemutató után készült - kritika így jellemzi:

"A My Animal nyugodt tempója Castel hiper-stílusos díszleteiből profitál. Bryn McCashin operatőrrel együttműködve a filmkészítő hűvös fények palettájára támaszkodik, hogy a filmet igazi hangulatdarabként készítse el. A film nagy részében a rendező a vörös színt használja Heather belső szorongásainak kifejezésére, ami baljóslatúvá teszi a My Animalt."

A hivatalos szinopszis pedig így hangzik:

Bobbi Salvör Menuez (Heather) és Amandla Stenberg (Johnny) fellángolnak egymás iránt ebben a műfajilag is megdöbbentő természetfeletti szerelmi történetben. Egy rejtett családi átok gyötri Heathert, aki arra kényszerül, hogy egy kisváros peremén éljen visszavonultan. Amikor beleszeret a lázadó Jonnyba, kapcsolatuk azzal fenyeget, hogy feloldja Heather elfojtott vágyait, és arra csábítja, hogy szabadjára engedje a benne lakozó állatot. 

A My Animal 2023. szeptember 8-án kerül a mozikba.

55 My Animal  (2023)

horror | romantikus

Bobbi Salvör Menuez (Eufória) és Amandla Stenberg (Játsszunk gyikosost!) egy megdöbbentő természetfeletti szerelmi történetben. A rejtett családi átok által gyötört Heather... több»