Ismét egy új szuperhőst ismerhetünk meg a Marvel képregények világából, látványos előzetest kapott a Madame Web, amelyet már magyarul is megtekinthettek.

A film középpontjában Cassandra Web áll, aki mentősként egy igazi hétköznapi hősnek számít. Cassandra mindennapjait az idővel folytatott hajsza tölti, miközben egyre elszántabban igyekszik megmenteni a bajba jutott embereket. A nő élete azonban váratlan fordulatot vesz, amikor egy titokzatos képesség birtokába jut, amely eleinte teljesen összezavarja őt, rövidesen azonban rájön, miként hasznosíthatja azt, ebben pedig három fiatal lány is a segítségére lesz.

Az S.J. Clarkson rendezésében készült produkció főszerpeiben Emma Roberts, Dakota Johnson, Isabela Moner, Tahar Rahim, Sydney Sweeney, Adam Scott, Celeste O'Connor és Mike Epps lesznek láthatók. A Madame Web jövő év februárjában érkezik a hazai mozikba.

54 Madame Web  (2024)

akció | kaland | sci-fi

Ismerd meg egy hősnő születését Cassandra Webb (Dakota Johnson alakítja) személyében, aki mentősként valóban egy hétköznapi hős, és aki New York nyüzsgő utcáin igyekszik... több»