A közelmúltban már láthattuk a Joker: Kétszemélyes téboly angol nyelvű előzetesét, most viszont végre megérkezett a magyar szinkronos változat is.

Arthur Fleck (Joaquin Phoenix) , az Arkham Elmegyógyintézet legőrültebb lakója kiszabadul, és nincs egyedül; egy nő (Lady Gaga) is vele tart, aki szintén messze áll a kiegyensúlyozottságtól. Gotham City sötét és mocskos utcáin ismét kitör a káosz és az erőszak. Fleck és Quinn csupán azt szeretnék, amit a város minden "normális" lakója: szerelmet, megértést és szenvedélyt. Azonban az általuk választott út messze áll a normálistól.

Az öt évvel ezelőtt bemutatott Joker film váratlanul hatalmas sikert aratott, és máig őrzi a legnagyobb bevételt hozó korhatáros film első helyét. Joaquin Phoenix zseniális alakítást nyújtott a várost lángba borító őrült bohócként, a filmet 11 Oscar-díjra jelölték, és Phoenix, valamint a zeneszerző Hildur Guðnadóttir is díjat kapott. A folytatásban a teljes csapat visszatér, és csatlakozik hozzájuk Lady Gaga, aki Harley Quinn szerepében tűnik fel.

A Joker 2 október 3-tól látható a magyarországi mozikban. A friss szinkronos előzetest idelent mutatjuk.

akció | dráma | krimi | musical | thriller

Arthur Fleck, az Arkham Elmegyógyintézet leghírhedtebb lakója, egy ismeretlen nő kíséretében szabadul ki a fogságból, odakint azonban hatalmas káosz uralkodik. Gotham City... több»