Májusban a Netflixen: Nagy sztárparádéval jön az Unfrosted, itt az előzetes

A Netflix közzétette Jerry Seinfeld közelgő projektjének, az Cukormáz nélkül előzetesét. Ez az a projekt, amelyen Seinfeld évek óta gondolkodik, hiszen az ötletet már 2010-ben a The Late Show-ban is felvetette.

A Netflix Tudum így írt a filmről: "Michigan, 1963. A Kellogg's és a Post, a gabonapelyhek esküdt riválisai versenyeznek egy olyan sütemény megalkotásáért, amely örökre megváltoztatja a reggeli arculatát. Az ambícióról, árulásról, cukorról és fenyegető tejesemberekről szóló Unfrosted főszereplője maga Jerry Seinfeld, a film író-rendezője"

A projekt története

Seinfeld egy 2018-as posztban tette világossá az X/Twitteren: "Egy ponton a Pop-Tart-filmen gondolkodtam. Képzeljük el a 60-as évek közepének cukortól megrészegült Kellogg's gabonapehely kultúráját Battle Creekben, MI-ben. Ezzel a hangulattal tudnék dolgozni."

Az Unfrosted Seinfeld játékfilmes rendezői debütálása. Mielőtt Pop-Tart-álmait a Netflixre vitte volna, Seinfeld legutóbb a 2020-as Jerry Seinfeld: 23 óra dögunalom című stand-up comedy különkiadásban szerepelt a streamingszolgáltatón.

A szereplők

Az A-listás szereplőgárdában Seinfeld mellett még rengeteg komikus ikon jelenik majd meg, köztük Melissa McCarthy, Jim Gaffigan, Amy Schumer, Hugh Grant, Bill Burr, James Marsden, Christian Slater  és még sok más kedvelt arcot.

Íme, a friss trailer!

életrajzi | történelmi | vígjáték

A Kellogg's és a Post gabonapehely-gyártók esküdt ellenségek. Versenyeznek egy olyan sütemény megalkotásáért, amely örökre megváltoztatja a reggeliről alkotott elképzeléseinket. több»