Heo Myeong-haeng, az elismert harcművészeti koreográfus játékfilmes rendezői debütálása A pusztaság vadászai, ami szinte berobbant a nézettségi listák élmezőnyébe a hazai netflixezők körében.

A forgatókönyvet a D.P. alkotója, Kim Bo-tong és Kwak Jae-min közösen írták. Az akciófilmek kedvence Don Lee, mellett Lee Hee-jun és Lee Jun-young K-pop énekes is szerepelnek a filmben.

A sztori dióhéjban

Három év telt el azóta, hogy egy hatalmas földrengés megtizedelte Szöult, és apokaliptikus pusztasággá változtatta. A túlélők közül sokan a Bus kerületben élnek, ahol nincs friss ivóvíz, bűnözői bandák zaklatják a falusiakat, és hatalmas krokodilok garázdálkodnak...

A lakosság megmaradt része tehát szörnyű helyzetben él: egymás ellen harcolnak az élelemfoszlányokért és a szükséges dolgokért. Egyetlen orvos maradt a városban... de nem akármilyen. Ez az orvos rossz útra tért, és senki sem tudja megállítani. Amikor elrabol egy tinilányt, hogy újabb kísérleti alanyként használja, egy jószívű, de kegyetlen vadász bármit megtesz - és bárkivel megküzd -, hogy biztonságban hazajuttassa a lányt. 

Nam San (Don Lee) - a vadász -, megöli a halálos hüllőket, hogy etesse a falusiakat - ha cserébe hajlandóak feláldozni kevés megmaradt holmijuk egyikét. Nam San az évek során közel került az elrabolt tinilányhoz, Han Su-na-hoz (Roh), akinek az életét megmentette a földrengés idején. Most sem hagyhatja hát cserben a lányt. 

Ha van Netlfix előfizetésed, csak kattints a film mafab adatlapján található Netflix ikonra és csekkold a legújabb Ázsiából érkezett izgalmas alkotást!

akció | dráma | kaland

Miután egy halálos földrengés Szöult posztapokaliptikus vidékké változtatja, egy rettenthetetlen vadász akcióba lendül, hogy megmentsen egy tinit egy őrült orvos karmaiból. több»