A testcserés filmek szerelmeseinek #szerencsenapja (pontosabban megjelenése) eljött, mert itt a legújabb alkotás ebből a típusból! Tarol a Netflixen Az ír kívánság!

A film az ünnepi hétvégén jött ki és a magyar nézők máris felkapták. A mafabon jelenleg 49 százalékon áll (29 vélemény alapján) és, hát nincsenek elragadtatva tőle a mafab tagok. Kérdés, hogy Lindsay Lohan mennyi nézőt tud bevonzani a magyar közönségből? Bajos csajok rajongótábor, ti láttátok a színésznő legújabb filmjét?

Nos, az tény, hogy Lohan romantikus komédiázása beelőzte A hercegnő és a sárkányt (2. hely) és A tolvaj nyomábant (3. hely) is a hosszúhétvége folyamán. Ha még nem csekkoltad, de épp valami könnyed limonádéra vágysz és van Netflix előfizetésed, csak menj a mafab oldalon a film adatlapjára, kattints a Netflix ikonra a "Hol nézheted" fül alatt és nézd meg, hogyan forgatja fel egyetlen kétségbeesett kívánság egy baráti kör életét!

"Ez egy szép történet a szerencséről, a szerelemről és a bizalomról" - mondta Lohan a Netflix Tudumnak a romkomról - "Maddie, a karakter, akit játszom, egy olyan nő, aki egyedül keresi az útját a világban... Úgy alakítottuk őt, hogy az elején kicsit bizonytalanabb volt, aztán a film során fejlődik, és a végére tényleg magára talál."

Lohan hozzátette, reméli, hogy a film általános témája másoknak is segít, és kifejtette: "Fontos, hogy önmagadat helyezd előtérbe, és tudd, hogy mennyit érsz... Ha tudod, hogy jobbat érdemelsz, akkor hajts érte és szerezd meg".

Miről szól tehát az új Netflix romkom?

Maddie Írországba repül, hogy részt vegyen a legjobb barátnője, Emma és vőlegénye, Paul esküvőjén, aki egy híres és gazdag író, akivel egyébként Maddie szellemíróként dolgozik... És, plot twist (ja, nem): akibe Maddie reménytelenül szerelmes... Amikor azt kívánja, bárcsak ő lenne az ara, majd másnap arra ébred, hogy a kívánsága valóra vált az események fenekestül felfordulós irányt vesznek, főként, mert ez az egyesülés nem olyan varázslatos, mint Maddie gondolta... #surprisesurprise

Útközben azonban találkozik James Thomasszal (Ed Speleers), aki végül nem csak a nagy nap fotósa lesz, de talán az is, aki megmenti Maddie-t.

Speleers áradozott arról, hogy a filmes veterán Lohan mellett dolgozhatott: "Ez a világ, a filmkészítésnek ez a szférája nagyon természetesen jön [Lindsay] számára" - mondta Speleers a Tudumnak - "Remekül áll hozzá a munkához, és nagyon is összhangban van a komikus énje. Ez volt az első kimondottan romantikus vígjátékom, és Lindsay-vel együtt dolgozni és a lenyűgöző Ír Köztársaságban forgatni... ez egy tökéletesnek kombináció volt, hogy belevágjak ebbe a műfajba."

fantasy | romantikus | vígjáték

Amikor élete szerelme eljegyzi a legjobb barátnőjét, Maddie félreteszi az érzéseit, hogy koszorúslány legyen az írországi esküvőjükön. Napokkal a pár esküvője előtt Maddie... több»