A feel-good romantikus vígjáték Jennifer Lopez és Owen Wilson főszereplésével január elsejétől látható a Netflixen.

Ha már besokalltál a karácsonyi filmektől, és szívesen néznél valami üdítőt, akkor A Vegyél elt neked találták ki.

A film hivatalos szinopszisa így hangzik: "Amikor egy popsztár színpadi esküvője híres eljegyzésével együtt kudarcba fullad, ösztönösen egy, a közönsége soraiban ülő középiskolai matematika tanárt választ választ új partneréül."

A 2012-es Bobby Crosby azonos című képregénye alapján készült film főszereplője Lopez, a szuper híresség Kat Valdez, aki úgy dönt, hogy Charlie Gilberttel (Wilson), egy matektanárral, aki egy "Vegyél el!" feliratot tart, házasodik össze, miután megtudja, hogy színpadi vőlegénye, Bastian, akit a kolumbiai énekes, Maluma alakít, megcsalta őt.

A romantikus vígjáték január 1-től elérhető a Netflixen - viszont tavaly februárban már a mozikban is bemutatták. 

A film 244 087 342 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 143 509 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

Ha szívesen megnéznéd a filmet és rendelkezel Netflix előfizetéssel, akkor nincs más dolgod, mint a Vegyél el mafabos oldalán található, “hol nézheted” szekció alatti Netflix gombra kattintani.

71 Vegyél el  (2022)

romantikus | vígjáték | zenés

SkyShowtime (2023.02.14.)

A két zenei szupersztár, Kat Valdez (Jennifer Lopez) és Bastian (Maluma) azt tervezik, hogy összeházasodnak gigantikus rajongótáboruk előtt. Ám amikor Kat mindössze néhány... több»