Megérkezett a Netflixre a Heo Myung-haeng által rendezett A pusztaság vadászai című dél-koreai disztópikus akciófilm Ma Dong-seok és Lee Hee-joon főszereplésével.

A film a Concrete Utopia folytatása, amely egy földrengés utáni apokaliptikus Szöulban játszódik. A történet egy csoport, a Badland Hunters (A pusztaság vadászai) körül bontakozik ki, akik megpróbálják megvédeni a falujukat a banditák és mutánsok ellen. A csapata tagjai küldetésre indulnak, hogy megmentsék a közösség elrabolt tagját egy szélhámos tudóstól, Dr. Yang Gi-sutól.

A film alapvetően pozitív kritikai fogadtatásban részesült az akciójelenetei és poszt-apokaliptikus elbeszélése miatt, most pedig a hazai nézők előtt is megnyílt a lehetőség, hogy megnézzék.

Ha kíváncsi vagy rá, a mafabos adatlapról a Netflix logóra kattintva el is indíthatod, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál, előtte viszont ajánljuk a figyelmedbe az előzetest idelent.

akció | dráma | kaland

Miután egy halálos földrengés Szöult posztapokaliptikus vidékké változtatja, egy rettenthetetlen vadász akcióba lendül, hogy megmentsen egy tinit egy őrült orvos karmaiból. több»