Megszámolni is nehéz, hány emlékezetes animációs filmet és felejthetetlen karaktert hozott el nekünk a Dreamworks. A stúdió mindig is szeretett picit furcsa szereplők köré történeteket szőni. Ilyen volt a 2017-es Bébi úr is, amelynek második része 2021-ben került a mozikba, mostantól viszont már az HBO Maxon is megnézheted!

A Bébi úr: Családi ügy ott folytatódik, ahol az első rész befejeződött. Az első részben megismert Tim Templeton immár felnőtt, családos ember, feleségül vette Carolt és két kislányuk született: a hét éves Tabitha és a még csecsemő Tina. Tim testvére, az egykori Bébi úr, Ted semmire sem emlékszik a gyerekkori történésekből és a származásáról sem, de beteljesítette álmát: hatalmas irodája és jól menő biznisze van. Épp csak a családjával nem találja a közös hangot a sok munka miatt. Tim egyik este rájön, hogy kisebbik lánya, Tina a nagybátyjához hasonlóan szintén a BabyCorptól érkezett, és most Tim és Ted segítségére van szüksége. Két napra visszaváltoztatja őket gyerekké, hogy bejussanak Tabitha iskolájába, ahol ki kell deríteniük, miben mesterkedik Dr. Erwin Armstrong a szülők háta mögött.

A második mozira visszatért Tom McGrath a rendezői székbe, aki Marla Frazee és Michael McCullers forgatókönyvéből dolgozott. A filmben ismét Alec Baldwin szólaltatta meg Tedet, ám Tim ezúttal James Marsden hangján szólalt meg. Mellettük még hallhatjuk Jeff Goldblumot, Lisa Kudrow-t, Eva Longoriat és Jimmy Kimmelt is.

A Bébi úr: Családi ügy tehát mostantól az HBO Max kínálatában is megnézhető. Ha van élő előfizetésed a platformra, akkor a film itteni adatlapján kattints a logójára és indul is a lejátszás.