Jövő héten végre a hazai mozikba is megérkezik a Megtorlás Antal Nimród rendezésében, Liam Neeson főszereplésével. 

A film a 2015-ös El desconocido című spanyol film remake-je, és egy férfi történetét meséli el, akit egy titokzatos merénylő csapdába ejtett az autójában, miközben a gyerekeit viszi iskolába. 

A filmet az Egyesült Államokban pedig 2023. augusztus 25-én mutatták be, és meglehetősen vegyes kritikákat kapott a kritikusoktól, a Rotten Tomatoes-on 31%-os tetszési indexe és eddig 5 millió dolláros bevételt ért el. A Rotten Tomatoes-on 31%-os tetszési indexe van 4,6/10-es átlagpontszámmal.

A film a nyitónapon 1,3 millió dollárt hozott az Egyesült Államokban és Kanadában, végül 3,3 millió dollárral debütált, és a nyolcadik helyen végzett a nyitóhétvégén.

A hazai közönség pedig napokon belül maga is véleményt formálhat, ugyanis szeptember 7-től a magyarországi mozikban is látható. Az biztos, hogy sokat fogunk még beszélni Antal Nimród és Neeson új filmjéről, mely könnyen megoszthatja a kritikusokat és a nézők.

akció | dráma | kaland | krimi | thriller

A film egy sikeres Wall Street-i ügyvezető történetét követi nyomon, aki munkába menet felfedezi, hogy egy ismeretlen támadó bombát helyezett el az autójában. A nap folyamán egy... több»