Már holnap a Netflixen: Erre az új dokura könnyű lesz rákattanni, jön A közösségellenes háló: Mémek és káosz

Egy igencsak aktuális témával rukkol elő a Netflix, holnaptól ugyanis már elérhető a platformon A közösségellenes háló: Mémek és káosz című dokumentumfilm.

A Giorgio Angelini és Arthur Jones rendezésében készült dokuban egy csapat unatkozó internetező létrehoz egy weboldalt, amely hamarosan kultikus státuszba kerül a mémkultúrában. A történet akkor vesz rossz irányt, amikor az internet népe komolyabb témákat is viccnek vagy mémnek kezd el venni. A  Mémek és káosz mindemellett az internetes kultúráról folytatott fajsúlyos beszélgetéseket is bemutat.

A dokumentumfilm középpontjában egy bizonyos weboldal áll, amely a mémkultúrát hívta életre, félrevezette a közvéleményt, és információkat terjesztett.

A közösségellenes háló: Mémek és káosz holnaptól tehát elérhető a platformon, a produkció mafabos adatlapján található Netflix ikonra kattintva pedig közvetlenül elindítható lesz a lejátszás, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

dokumentum

Magányos tinédzserek egy csoportja online közösséget alkotott, és összekötötte őket az elszigeteltségük, de közös félelmeik eltorzították a valóságot. több»