Az Iron Reign, amit magyarul A kikötő törvénye címre fordítottak, egyike a számos kiváló új spanyol tévésorozatnak, amelyek 2024-ben érkeznek a Netflixre. A limitált krimi-dráma sorozat 2024 márciusában - egész pontosan március 15-én - kerül a Netflixre!

Az újabb Netflix Original limitált sorozatot Lluís Quílez készítette, mint rendező, író és producer. A sorozatot kivitelező produkciós stúdió pedig a MediaPro Studio volt.

A sorozat 6, egyenként 60 perces epizódból áll.

A hivatalos szinopszis

"Barcelona tengeri kikötőjébe naponta közel 6000 konténer érkezik. A világ minden tájáról érkező árukat fogadnak itt, amelyek egy év alatt több mint 30.000 kiló kokaint rejthetnek...

Így a kikötőváros Európa egyik legfontosabb bejárata a jövedelmező kábítószer-kereskedelemben. Joaquin Manchado pedig jól tudja ezt, hiszen ő a barcelonai kikötő fő termináljának tulajdonosa.

Ha valaki illegális szállítmányt akar behozni a kikötőn keresztül, számolnia kell vele, valamint a körülötte kialakított bűnszövetkezettel, ugyanis az ő együttműködésük nélkül nincs üzlet.

Egy váratlan baleset és egy fontos kokainrakomány eltűnése azonban egy gyilkosságokkal és bosszúval tarkított kegyetlen háborút indít el..."

A szereplők

Két színésznek is ez a sorozat lesz a Netflixes debütálása: Eduard Fernández eddig még nem szerepelt a Netflix egyik projektjében sem és Natalia de Molina is most lép be a Netflix eredetik világába.

A sorozatban szereplő ismertebb arcok közé tartozik Chino Darín, akit nemrég Julio Clemens szerepében láthattunk a Netflix Isten földi királysága című bűnügyi drámájában, valamint Sergi López, akit leginkább Guillermo del Toro A faun labirintusa című fantasy-drámában játszott szerepéről (Vidal) ismerhetünk.

Vitathatatlanul a legfelismerhetőbb szereplő Jaime Lorente, tekintve, hogy ő játszotta Denvert a Netflix szupernépszerű sorozatában, A nagy pénzrablásban!

dráma | misztikus | thriller

Joaquín Manchado vasököllel irányítja drogbirodalmát a barcelonai kikötőből, mígnem egy újabb szállítmány az üzletet és a családot is a mélybe taszítja. több»