Már csak egyet kell aludni, hogy elérhetővé váljon a SkyShowtime-on a 2023-as év egyik legjobb animációs filmje, a Tini Nindzsa Teknőcök: Mutáns káosz.

Ezt a sikert ráadásul az a tény sem tudja beárnyékolni, hogy Jeff Rowe és Kyler Spears rendezését a kiemelkedő kritikai fogadtatás ellenére sem jelölték Oscar-díja. A Rotten Tomatoes portálon mindenesetre 95 százalékra értékelték a kritikusok, míg a nézők 90 százalékot adtak rá, a Mafabon pedig 73 százalékra értékelte a hazai közönség.

A történet szerint hőseink egész életünkben bujkáltak, most azonban úgy döntenek, hogy nem rejtőzködnek tovább, így mindent megtesznek, hogy segítsék az embereket, azt remélve, hogy így majd mindenki szívét sikerül elnyerni. Rövidesen azonban egy félelmetes alvilági szervezettel találják szemben magukat, ami a vesztüket is okozhatja.

A Mutáns káosz nem mellékesen parádés szereposztást kapott, hiszen az eredeti szinkronszerepekben Jackie Chan, Seth Rogen, Paul Rudd, Ice Cube, Rose Byrne, John Cena, Giancarlo Esposito, Maya Rudolph és Brady Noon hallhatók.

A Mutáns káosz tehát holnaptól elérhető a streamingszolgáltató műsorkínálatában, a film mafabos adatlapján található SkyShotime ikonra kattintva pedig közvetlenül elindítható a lejátszás, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

akció | animáció | családi | fantasy | kaland | sci-fi | vígjáték

SkyShowtime (2024.02.09.)

Az emberek világától távol töltött évek után hőseink felkerekednek, hogy olyan hőstetteket vigyenek véghez, amelyekkel biztosan elnyerik New York lakóinak szívét. A cél persze... több»