A hónapban érkezik Direct One-ra az apokaliptikus eseményeket feldolgozó Elveszve a paradicsomban, aminek minden része elérhető lesz a Direct Now appban, így a CANAL+ más sikeres sorozatai mellett akár ezt is egyben ledarálhatod.

Húsbavágó történetet dolgoz fel a Direct Now appban március 25-től elérhető Elveszve a paradicsomban című sorozat, amelynek főhőse, a taxisofőrként dolgozó Vincent és tőle elidegenedett lánya, Joni, külön-külön sodródnak egy hanyatló német nagyvárosban, miközben körülöttük lassan összeomlik a kapitalizmus. Az epizódokon keresztül Vincent és Joni éjszakai horrorisztikus utazását követhetjük végig egy olyan rémálomszerű világban, ahol elveszett lelkek küzdenek az életükért.

A felkavaró jeleneteket is tartalmazó szériában Vincent a talpon maradásért küzd. A szakmája kihalófélben, és hiába szeretne részt venni lánya életében, Joni leginkább idegennek tekinti őt. Azonban a környezetükben dúló apokaliptikus események során újra egymásra találnak. Hová vezethet mindez? Ne aggódj, ha magába szippant a történet és szeretnél minél hamarabb választ kapni a kérdésekre, március 25-től a sorozat minden epizódja elérhető lesz az appban.

dráma

A taxisofőr Vincent (Jürgen Vogel) és 18 éves elhidegült lányának (Lea Drinda) sorsa keresztezi egymást egy végzetes éjszaka apokaliptikus eseményei után. több»