Nyomás alatt: Az amerikai női labdarúgó-válogatott című sport-sorozat az Egyesült Államok Női Nemzeti Csapat világbajnoki útját követi.

Lehetetlen küldetés számszerűsíteni azt a szintet, amit a nemzetközi labdarúgás történelmének legeredményesebb csapatává válás követel. Mégis, az Egyesült Államok Női Labdarúgó-világbajnoki csapat játékosai könnyedén mutatják be, hogyan is kell ezt csinálni. Azonban a kulisszák mögött a történet sokkal összetettebb — és minden játékos más-más  tétekkel játszik. 

A sport-sorozatban a nézők betekintést nyerhetnek a csapat útjába a FIFA Labdarúgó-világbajnokságig, a labdarúgás történetének legeredményesebb csapataként, ugyanakkor felfedezhetik a drámai, szívszorító befejezést. A dokumentumfilm bemutatja a személyes és csapat közös úthát, beleértve a sérüléseket, kritikákat, örökségeket és az egyenlő fizetést érintő kérdéseket.

A kétszeres Emmy-díjnyertes TIME Studios vezető producere, Rebecca Gitlitz rendezésében, az Emmy-díjnyertes Connor Schell (Michael Jordan – Az utolsó bajnokságig, O.J. - Egy amerikai hős) vezetésével, Mike Beck, Alexa Conway, Libby Geist, Rebecca Gitlitz, Ian Orefice, Jamie Patricof és Jessica Sherif producerek részvételével, Marie Margolius és Nick Eisenberg gyártásában készült film mától elérhető a Netflixen. 

dokumentum | sportfilm

Betekintést nyerhetünk az amerikai női válogatot munkájába és a kulisszák mögé. Érezhetjük a feszültséget, az elragadtatást, az izgalmat és a küzdelmeket, amelyeken ezek a... több»