Mától a Netflixen: Az elmúlt évtized legnagyobb rejtélye, de vajon van megoldás?

Az új Netflix-sorozat felidézi az elmúlt évtized egyik legnagyobb rejtélyét.

A Netflix előfizetői mától nézhetik meg az MH370: Az eltűnt repülőgép című dokumentumfilm-sorozatot, amely korunk egyik legnagyobb rejtélyét veszi górcső alá.

De mi történt az MH370-es járattal, hogy 2014. március 8-án eltűnt a föld színéről? Közel kilenc évvel a történtek után sem derült fény erre a tragikus eseményt övező rejtélyre. 

Ennek jár utána a Netflix egy háromrészes, egyenként egyórás dokumentumfilm-soroza, és veszi számba a különböző elméleteket. Az epizódok szakértők és az eltűntek családjainak vallomásai alapján három különböző utat vizsgálnak: a pilóta mint potenciális elkövető, a gépeltérítés lehetősége és az elfogás lehetősége.

A dokumentumfilm-sorozat időrendben meséli el a történteket, és rekonstrukciók és archív felvételek segítségével elemzi az összes hipotézist. Szembe kerülek a hivatalos nyilatkozatok a repülési szakértők véleményével, rámutatva a helyzet abszurditására.

Vajon Oroszország volt a felelős a balesetért? Titkol valamit az Egyesült Államok? A megtalált roncsok valóban az MH370-es járathoz tartoznak? Bár ezekre a kérdésekre továbbra sincs egyértelmű válasz, de a nézők megkapják a lehetőséget, hogy levonják a saját következtetésüket.

Ha felkeltette az érdeklődésedet a sorozat, a mafabos adatlapról rögtön el is indíthatod a Lejátszás a Netflixen-mezőre kattintva, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

dokumentum

A Malaysian Airlines 370-es járatának rutinrepülésnek kellett volna lennie: Kuala Lumpurból Pekingbe tartó járat, 239 utassal és személyzettel a fedélzeten. De nem sokkal a... több»