A második esélyek királya, a megható dokumentumfilm szeptember 19-től elérhető a streaming szolgáltató platformján.

A történet középpontjában a lenyűgöző Mike Veeck, a legendás Baseball Hall of Fame tulajdonos, Bill Veeck fia áll. A filmet a Oscar-díjas Morgan Neville és Jeff Malmberg rendezte, a narrátor pedig Jeff Daniels, a fiatalabb Veeck szerepében Charlie Day látható. Ez a film több, mint sporttörténet. Ez a megtérés, kitartás és a második esélyek univerzális témáját feldolgozó mese.

Mike Veeck apja árnyékában nőtt fel, sorsa szorosan összefonódott a baseballal. A Veeck család neve a stadionokban az ajándék tárgyak, a tematikus esték, a tűzijátékok, a szórakozás szinonimájává vált, Mike élete során hozott döntései azonba olyan helyzebe sodorták őt, melynek következményeként kivetette magából a baseball társadalom. Ez a film arról a küzdelemről szól, amelyet Mike folytatott azért, hogy visszanyerje családja és a sport rajongóinak bizalmát.

A film kapaszkodót nyújt azoknak, akik néztek már szembe hatalmas kudarccal az életükben. Nem csak a szenvedélyes sportrajongóknak szól; ez egy olyan történet, amely tele van szívvel és igazságossággal, amivel bárki azonosulhat. Day elbűvölő alakítása, parókával és hamis bajusszal kiegészítve, életre kelti a múltat, miközben bevonja a filme azokat is, akik nem rajonganak a sportért. Mindeözben a legendás Jeff Daniels narrációja meleg és csábító légkört teremt a dokumentumfilmnek, olyan érzést keltve, mintha egy szeretett személy mesélné el a történetet. Ez a film rendezőinek, Malmberg és Neville-nek az érdeme, akik ügyesen alakítják a film hangulatát és ritmusát, hogy egy érzelmileg megrázó és informatív történetet teremtsenek.

dokumentum | dráma | életrajzi

Mike Veeck, a legendás Major League baseball-tulajdonos, Bill Veeck fia felrobbantja apja karrierjét, majd a következő évtizedeket azzal tölti, hogy megtanulja, mit is ér a második... több»