Mától a Netflixen: Ezt az új sorozatot minden Godzilla-rajongónak látnia kell

Már elérhető a Netflix műsorkínálatában a Gamera: Újjászületés, amely egyértelműen a kaijiu filmek szerelmeseinek készült.

A műfaj rajongói a jövőben bőven el lesznek látva megjelenésekkel, hiszen érkezik a Godzilla x Kong: The New Empire, a Monarch: Legacy Of Monsters és a Godzilla Minus One, addig viszont érdemes ezekre ráhangolódni a Netflix új megjelenésével. 

A hat epizódból álló anime sorozatban a tűzokádó óriás teknős öt másik szörnnyel szemben igyekszik felvenni a harcot, köztük ősi ellenségével Gyaosszal. A cselekménye tulajdonképpen 1989-ben, Tokióban játszódik, ahol egy kutatóállomáson történt baleset után egy óriási szörny kezd el pusztítani a városban. A hadsereg igyekszik megállítani a fékezhetetlen szörny ámokfutását, ám úgy tűnik, hogy csak egy másik hasonló teremtmény lesz erre képes.

Persze egyértelmű, hogy nagy a hasonlóság Gamera és Godzilla között, az óriás teknős azonban egy másik univerzum része, amely az 1965-ben megjelent Daikaijű Gamerával vette kezdetét, és amelyet a Tohóval konkurens Daiei stúdió készített.

A Gamera: Újjászületés tehát már elérhető a streamingszolgáltató műsorkínálatában, a mafabos adatlapon található Netflix ikonra kattintva pedig közvetlenül el is indítható a lejátszás, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

akció | animáció | kaland

Gamera, az óriásteknős visszatér, hogy megvédje a világot. több»