A Netflixen ma debütál Astrid Lindgren világhírű fantasy meséje, a Ronja, a rabló lánya.  A sorozatot Hans Rosenfeldt írta.

A klasszikus mese nagyszabású, mégis történethű újraértelmezésében a nézők újra megismerkedhetnek Svédország egyik legkedveltebb történetével. 

Lisa James Larsson, a történet rendezője így nyilatkozott:: 

"Hihetetlenül büszkék és hálásak vagyunk azért a hatalmas elkötelezettségért és erőfeszítésért, amit a kollégák a projektbe fektettek. Több mint 4000 színészt hallgattunk meg, hogy megtaláljuk a megfelelő Ronját, és Svédország leghihetetlenebb tájaira utaztunk a bohusläni kastélyoktól Dalarna mély erdein át a jämtlandi csodálatos vízesésekig, hogy megtaláljuk a tökéletes forgatási helyszíneket. Sorozatunk a több mint 200 fős stábunk és szereplő gárdánk erős elkötelezettségét és kreatív szenvedélyét tükrözi, és nagyon izgatottak vagyunk, hogy hamarosan elindul a Netflixen." 

A Ronja, a rabló lánya egy középkori skandináv kastélyban élő rablóbanda közé született lelkes és lázadó lány kalandjait követi nyomon. Ahogy Ronja felnő, felfedezi a körülötte létező varázslatos, ám annál veszélyesebb erdőt, amelyben igen különös és titokzatos lények élnek. Ennek ellenére otthonosan érzi magát a helyen, mint a hatalmas kastély falai mögött. Amikor Ronja találkozik a rivális bandából származó fiatal fiúval, Birkkel, ez egy sötét családi viszály veszi kezdetét. Tiltott barátság szövődik, miközben egy hírhedt végrehajtó érkezik, hogy egyszer s mindenkorra megszabadítsa az erdőt a rablóktól. 

A két részes sorozat a Filmlance International - a Banijay része, a Viaplay, a Film i Väst, az Ahil, az ARD Degeto koprodukciójában, valamint az Európai Unió és a Kreatív Európa támogatásával készült. 

Ha szívesen megnéznéd a sorozatot és rendelkezel Netflix előfizetéssel, akkor nincs más dolgod, mint a széria mafabos oldalán található, “Hol nézheted” szekció alatti Netflix gombra kattintani.

családi | dráma | kaland

A történetben megismerhetjük Ronját, aki egy erődben született a középkorban, családja pedig egy rablóbanda. Miközben felcseperedik, megismeri a környező erdő veszélyeit és... több»