A Netflixen mától nézhető az Az Asunta-ügy című spanyol sorozat. A limitált széria készítője a Bambú producciones, rendezője Jacobo Martínez, főszereplői pedig többek között Candela Peña, Tristán Ulloa és Javier Gutiérrez.

A sorozat kiindulópontja a következő: 2013. szeptember 21-én Rosario Porto és Alfonso Basterra bejelentik lányuk, Asunta eltűnését, akinek holttestét órákkal később találják meg egy Santiago de Compostela melletti út mellett. A rendőrségi nyomozás hamarosan olyan bizonyítékokat tár fel, amelyek Rosario és Alfonso lehetséges tettesekre utalnak. A hír megrázza a várost, sőt az országot is. Mi vezethet két szülőt arra, hogy véget vessenek lányuk életének? Mi rejtőzik a tökéletes családi kép mögött?

Ha felkeltette az érdeklődésed a sorozat, a mafabos adatlapról a Netflix logóra kattintva el is indíthatod, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

dráma | életrajzi | krimi

A dokumentumfilm Asunta Basterra meggyilkolásának történetét tárja fel, ami 2013-ban sokkolta Spanyolországot és a világot. több»