Tedd fel főni a kávéd, helyezkedj el a kanapén, mert itt a The Morning Show. A népszerű Apple TV+ sorozat, melynek főszereplői Jennifer Anniston és Reese Witherspoon, szeptember 13-án tér vissza a harmadik évaddal. Az előzetes alapján ez lesz az eddigi legütősebb és legizgalmasabb évad.

A The Morning Show 2019 óta tartja feszültségben a nézőket. A sorozat egy talk show, a 'The Morning Show', körül forog, amelymegszólalásig hasonlít a Good Morning Americara. Amikor a show egyik műsorvezetőjét, Mitch Kesslert (Steve Carell), szexuális zaklatás miatt elbocsátják, a TV csatorna egy újonc műsorvezetőt vesz fel a helyére Bradley Jacksont (Reese Witherspoon). Ő az utolsó remény a műsor megmentésére, és egy ideig működik is, amíg Bradley össze nem zörren a show társ-műsorvezetőjével, Alex Levyvel (Jennifer Aniston), aminek kapcsán további kulisszatitkok kerülnek felszínre.

Ha még nem láttad az eddig megjelent évadokat, spoiler veszély következik.

Az első évad azzal ért véget, hogy Jackson és Levy összefognak, hogy visszavegyék a 'The Morning Show'-t korrupt tulajdonosaitól. A második évadban a két műsorvezető helyzete tovább bonyolódik a gyenge nézettség, a nyilvános kritika és a COVID-19 járvány miatt. A következő fejezet pontosan azzal folytatódik, amivel az előző évad abbamaradt - drámai küzdelemmel a 'The Morning Show'-ért és annak műsorvezetőiért.

A premier előtt a sorozat új showrunner-je, Charlotte Stoudt így  nyilatkozott: “Nagyon örülök, hogy együtt dolgozhatok az Apple TV+ és a The Morning Show gárdájával. A stáb Jennifer Aniston és Reese Witherspoon vezetésével fantasztikus, Kerry, Mimi és Michael, valamint a Media Res, a Hello Sunshine és az Echo Films csapata egy elbűvölő és provokatív világot teremtett, amely egyaránt ízletes és kihívó."

A harmadik évad magasabb sebességbe kapcsol. Az Apple TV szinopszisa alapján a csatorna jövője kerül majd terítékre, miközben az ott dolgozók lojalitása is megkérdőjeleződik, mikor egy tech cég érdeklődni kezd a UBA iránt. Váratlan szövetségek jönnek létre, személyes titkok robbannak bombaként, amelyek arra hívják a stábot, hogy alapvető értékeikkel szembesüljenek.

A főszereplőket továbbra is Jennifer Aniston és Reese Witherspoon alakítják. Emellett Billy Crudup, Mark Duplass, Nestor Carbonell, Karen Pitman, Desean Terry, Julianna Margulies, Greta Lee és Ruairi O’Connor is visszatérnek a képernyőre. Az eredeti stábon kívül az Apple TV friss arcot is hoz a sorozatba. A streamingszolgáltató bejelentette, hogy John Hamm (Madmen) alakítja majd Paul Marks karakterét, aki tech mogulként szemet vet a The Mornig Showt futtató UBA csatornára. 

Ha szívesen megnéznéd a sorozatot, és rendelkezel előfizetéssel, akkor a mafab oldaláról, a “Hol nézheted” szekció alatti Apple TV+ gombra kattintva már nézheted is a legújabb epizódokat.

dráma

A harmadik évadban a műsorvezetők jövője megkérdőjeleződik, miközben az egymás iránti hűségük is meginogni látszik, amikor egy technológiai titán érdeklődik az UBA iránt,... több»