Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
91%

The Morning Show (2019-2022)

The Morning Show
Filmadatlap
 
42
Szereplők
3
Vélemények
17
Képek
2
Videók

Galéria (17)

Reese Witherspoon
Jennifer Aniston

Videók (2)

 
Candy   2022. 02. 18.

legújabb vélemény

1
Ez igen!

Félve kezdtem anno neki az első évadnak, mert Reese Witherspoon sajnos nem a kedvencem, és a filmjeit sem szeretem kifejezetten, viszont nagy volt a húzóerő, ami Jennifer Anistont és Mark Duplast illeti. Wow, a szentségit, de jó volt ez a sorozat! Van ebben minden, ami az amerikai híradást szemlélteti, és van benne egy jókora pszichológia. Elképesztő emberi sorsok, tettek és következmények, amiben nap mint nap részt veszünk. Sokszor nem látjuk a fától az erdőt, és ez a sorozat tökéletesen bemutatja, hogyan...

 
rainman   2020. 09. 01.

2

Nem tudom milyen indíttatásból kezdtem el, de felvetődött bennem: akarok én nézni egy híradós sorozatot, ami ráadásul a #meetoo témakörére épül?! Adtam neki egy esélyt, és milyen jól tettem! Zseniális! Gyönyörű operatőri munka, jó atmoszféra, remek z... több»

 
Moze   2020. 06. 04.

0
Ez itt a Morning Show!

Abszolút nagy hatással bíró sorozat. Ajánlom azoknak, akik szeretnek kettős mércével is gondolkodni, meg persze azoknak, akik szeretik a kíváló színészi alakításokat.

 
Az Apple TV+ méregdrága sorozatai közül egyértelműen ez viszi a pálmát. Szinte tökéletes bemutatkozás, és noha még másért nem igazán éri meg ott ragadni, az mindenképpen biztató, hogy a Morning Show-nak lesz következő évada is. több»
 
A The Morning Show így is rendkívül fontos alkotás, ugyanakkor hiba lenne azt gondolni, hogy ezen kívül nincs is más értéke. Hiszen azok is bőven élvezni fogják, akik csak egy mesteri, cizellált, karakterközpontú sorozatra vágynak. több»
 
Egy olyan sorozatot rakott elénk az Apple TV+, amelynek a megnézése után nehéz megszólalni. És nem csak azért, mert a témáról, amit választottak hozzá, eleve nehéz megszólalni. Az ipar, a sérthetetlen ipar, ahol az eltussolás mindennapos, ahol bárki, aki megszólal, veszélyezteti az egzisztenciáját, ez az ipar a történet főszereplője. több»