Brangelina, félre az útból! Itt jön Donald Glover és Maya Erskine, akik átveszik a főszerepet a 2005-ös kultikus párostól a Mr. & Mrs. Smith új, televíziós változatában.

Az eredeti filmben Brad Pitt és Angelina Jolie volt a címszereplő, a filmben titkos kémekként házaspárt alakítottak. Olyannyira jól működött köztük a kémia, hogy a páros egy évvel a forgatás után randizni kezdett. (Pitt még Jennifer Aniston férje volt, amikor találkozott Jolie-val.)

Glover egy 2023 novemberi interjúban megjegyezte, hogy a közelgő sorozat "más érzést kelt" mint az eredeti film.

A színész bevallotta, hogy először nem "értette" az eredeti Mr. & Mrs. Smith filmet, ezért azt szerette volna, ha a sorozat mélyebben foglalkozik a pár házasságával.

A Mr. & Mrs. Smith eredeti filmben a szereplők házaspárt alakítanak, akiknek sejtésük sincs, hogy mindketten kémek egy-egy rivális ügynökség szolgálatában. A dráma akkor kezdődik, amikor azt a feladatot kapják, hogy egymást gyilkolják meg.

A tévés verzió más megközelítést választ, két idegent (Glover és Erskine), akik egy titokzatos kémügynökséghez csatlakoznak, bevetés során rájönnek, hogy egy házaspár bőrébe kell bújniuk.

A sorozat mától az Amazon Prime műsorán érhető el.

akció | krimi | vígjáték

A Mr. és Mrs. Smith ezen változatában két magányos idegen egy titokzatos kémügynökségnél kap munkát, amely kémkedéssel, gazdagsággal, sok utazással és egy álomotthonnal teli... több»