Harrison Ford (galériánkban) számára saját bevallása szerint is nagyon vonzó volt csatlakozni az 1923 sorozathoz, a színész pedig azt is elárulta, hogy miért is nem habozott egy percig sem igennel válaszolni, amikor megkeresték a szerephez.

Ford korábban A Moszkító-part című produkcióban szerepelt együtt Helen Mirrennel (galériánkban), a színész pedig a The Late Show With Stephen Colbert című műsor szerdai adásában elmondta, hogy nagyon vágyott arra, hogy ismét együtt dolgozhasson Mirrennel.

"Csókolóztál valaha Helen Mirrennel?" - kérdezte Colbert, de Harrison csak mosolygott.

"Azért kérdezem, mert már csókolóztam vele. Amikor először járt itt, amikor először találkoztam vele, akkor idejött és lesmárolt. (...) Úgy öt percig béna voltam" - mondta, mire Harrison nevetésben tört ki.

Ford ezután megjegyezte, hogy Helen Mirren szerinte még mindig nagyon szexi. “Figyelemre méltó volt nézni őt. Rengeteg fizikai akció van, és ő csak úgy beleugrik, és olyan dolgokat csinál, amiket Helen Mirrenről el sem tudnál képzelni” - tette hozzá a színész.

Az 1923 a nagysikerű Yellowstone spin-offja, amelynek további szerepeiben Timothy Dalton, Jerome Flynn, Robert Patrick, Marley Shelton és Jennifer Ehle láthatók.

89 1923  (2022)

dráma | western

SkyShowtime (2023.02.14.)

A Yellowstone eredettörténetének következő fejezete. Az MTV Entertainment Studios és a 101 Studios által gyártott 1932 a Duttonok új generációját követi majd nyomon a nyugati... több»