Emma Thompson nyíltan beszélt arról, mennyire megviselte annak idején, hogy volt férje, Kenneth Branagh viszonyt folytatott Helena Bonham Carterrel.

Thompson és Branagh házassága hat év után ért véget 1995-ben. Branagh és Bonham Carter a Frankenstein forgatásán ismerkedtek meg, ezzel kapcsolatban Thompson pedig elmondta, hogy mennyi keserűséget okozott valójában, hogy férje megcsalta.

“Teljesen vak voltam arra a tényre, hogy más nőkkel is volt kapcsolata a forgatáson. Azt tanultam meg, hogy milyen könnyű elvakítani magunkat a saját vágyunkkal, hogy becsapjuk magunkat” - mondta Thompson a The New Yorker magazinnak.

A színésznő azt is hozzátette, hogy végül jelenlegi férje, Greg Wise volt az, aki segített neki abban, hogy újra boldog lehessen. Thompson 2013-ban beszélt arról, ő miként élte meg ezt az időszakot. A színésznő saját meglátása szerint ő is Helena hasonlítanak egymásra, ahogy ő fogalmazott, mindketten “"kissé őrültek és egy kicsit divatjamúltak”, talán ezért is lehetett, hogy férje mindkettőjüket szeretni tudta.

Thompson azt is hozzátette, hogy már hosszú ideje megbékéltek Helena Bonham Carterrel.

dráma | vígjáték

Nancy Stokes, a nyugdíjas tanárnő csendes, nyugodt életet élt. Férje halála után elviselhetetlen kalandvágy keríti hatalmába. Ezért igénybe veszi egy fiatal kísérőfiú, Leo... több»