Mennyire király lenne már egy Hugh Jackman/Ryan Reynolds Ál/Arc remake, de van rá esély?

Ha bárki azt gondolta volna, hogy Hugh Jackman és Ryan Reynolds “örökös” civakodása valaha véget fog érni, annak eláruljuk, hogy legutóbb pont Jackman emelte a tétet azzal, hogy elárulta, mivel is lepné meg pályatársát közelgő születésnapja alkalmából.

Bár néhány év az internet népe eljátszott a gondolattal, hogy a páros igazán ütős lenne egy Ál/Arc remake-ben, Jackman egy friss interjúban meg is jegyezte, hogy nem is lenne problémája ezzel, csak épp ne kelljen kollégájával egy térben tartózkodnia.

“Benne vagyok, viszont lehetséges, hogy sose találkozzunk a forgatáson?” - csipkelődött a színész, majd elmondta az elképzeléseit arról, szerinte mi is lenne az ideális szülinapi ajándék Reynolds számára.

“Az első dolog, ami eszembe jutott, az egy csínytevés, amit gyerekkoromban gyakran játszottunk a bátyámmal. Az volta lényeg, hogy egy kutyapiszokkal teli táskát hagytunk valakinek az ajtaja előtt, becsöngettünk majd pedig elrohantunk. A bátyámnak sikerült emelni a tétet később azzal, hogy a táskát meg is gyújtotta” - mondta Jackman. 

Persze nyilvánvalóan a színész mindezt nem gondolta komolyan, mindenesetre valószínűleg a rajongók is besokalnának attól, ha a két sztár állandó piszkálódása a médiában ennyire elharapódzna.