Mi ez az új sci-fi thriller a Netflixen, amiről senki nem beszél?

A Netflix gyakorlatilag minden héten kihoz valami nagyot, amiről aztán egy hétig lehet beszélni, de eközben bizony akadnak olyan produkciók, melyeket teljesen elnyel az alogritmus.

Ezek közé tartozik a 2021-es Üres világ című utópia, mely egyenesen Indonéziából érkezett. A film cselekménye 2030-ban játszódik, miután egy kataklizmikus betegség és a mérhetetlen környezeti pusztítás gyakorlatilag megtizedelte az emberiséget. A sztori középpontjában három fiatal lány áll, akik úgy döntenek, hogy a boldogságot keresve csatlakoznak egy közösséghez, mely azt ígéri, hogy egy utópisztikus világ részesei lehetnek, ahol boldogan élnek majd, amíg meg nem halnak. 

Egy karizmatikus vezető és felesége módszeresen kidolgozott képletek segítségével hozza össze a fiatal férfiakat és nőket az ideális partnerekkel (legalábbis ezt állítják), hogy szeretetteljes házasságok jöjjenek létre és egészséges gyermekek szülessenek. Ahogy azonban a baráti trió elmerül ebben a világban, kénytelenek rádöbbenni a keserű igazságra, és arra, hogy a jövő bizony közel sem olyan fényes, mint az ígéretek voltak.

Meghoztuk a kedved? Akkor nézd meg az előzetest is idelent, a mafabos adatlapról (itt) pedig rögtön el is indíthatod a filmet a ‘Lejátszás a Netflixen’ mezőre kattintva, amennyiben van előfizetésed a szolgáltatónál.

dráma | misztikus | sci-fi | thriller

Egy országban, ahol tilos a randizás, három fiatal lány úgy dönt, csatlakoznak egy rejtett kommunához, amit egy karizmatikus ember vezet. több»