Michael Madsen megszólalt fia tragikus halálát követően

Szörnyű tragédia rázta meg a napokban a Madsen családot, ugyanis Michael Madsen fia, Hudson öngyilkosságot követett el, melyről mi is beszámoltunk.

A 26 éves férfi a Honolului halottkémi hivatal jelentése szerint minden bizonnyal önkezével vetett véget életének egy pisztollyal. A 64 éves színész a tragédia óta először szólalt meg a nyilvánosság előtt.

„Le vagyok sokkolva, hiszen alig néhány napja beszéltem a fiammal, aki azt mondta, boldog. Az utolsó üzenet, amit küldött, az volt, hogy szeretlek apa. Nem láttam semmi jelét a depressziónak. Ez annyira tragikus és szomorú. Próbálok megérteni, hogy mi történt. Ugyanolyan anyagi gondjai voltak, mint bárkinek, de családot akart. Várakozásokkal tekintett a jövőbe, ezért is olyan megdöbbentő ez az egész. Nem tudom felfogni, ami történt.”

Hudson a színész második házasságában született a legidősebb fivérként, később két öccse is született. De Michael Madsennek van két másik fia is a korábbi házasságából. Hudson 2019-ben költözött Hawaii-ra a felségével, Carlie-val.