A Halloween sorozat, amelyről úgy tűnt, hogy A Halloween véget ér című filmmel véget ért, most tovább bővülhet.

A David Gordon Green által rendezett új trilógia a hamvaiból támasztotta fel a Halloween franchise-t, és egy epikus lezárással ért véget, de a rajongóknak nem kell örökre búcsút venniük Michael Myerstől. 

A Miramax ugyanis árverésre bocsátotta a Halloween jogait, filmstúdiók és streaming platformok is érdeklődnek, a stúdió pedig a filmek és a televíziós projektek előtt is nyitott, írja a horrorokra specializálódott portál, a BloodyDisgusting. 

A franchise 1978-ban kezdődött a John Carpenter által rendezett filmmel, és azóta több mint egy tucat folytatást kapott. 

A franchise legutóbbi filmje, A Halloween véget ér 2022 októberében került a mozikba Jamie Lee Curtis főszereplésével. A horror itthon is nagy sikert aratott, több mint 55 ezren látták a mozikban, ami 100 millió forint feletti bevételt eredményezett.

Ha lemaradtál volna róla, a Telekom Filmpremieren és a SkyShowtime-on is streamelhető, a mafabos adatlapról pedig el is indíthatod az említett szolgáltatók logójára kattintva, amennyiben van előfizetésed az adott streamingszolgáltatóknál.

horror | thriller

SkyShowtime (2023.06.10.)

Négy évvel a Gyilkos Halloween eseményei után Laurie most az unokájával, Allysonnal él, és épp befejezni készül a memoárját. Michael Myers mostanában nem volt a környéken.... több»