A zenész és filmrendező Rob Zombie a következő nagyjátékfilmjében a The Munsters vígjátéksorozat újragondolásában próbálja ki magát. Néhány régi rajongó azonban megkérdőjelezte, hogy képes-e visszahozni a klasszikus vígjátéksorozat hangulatát egy modern filmben. Zombie, pedig végre kiadta a The Munsters trailerét, és az internet utálja. Lássuk, miért van körülötte ekkora őrjöngés a Twitteren!

Nem a The Munsters az első alkalom, hogy a közönség erősnek érezte Zombie alkotását. Filmjei gyakran váltanak ki sarkos reakciókat. Az egész a 2003-as Az 1000 halott háza című filmmel kezdődött, amely felkarolta a B-filmes slasher-esztétikát. A közönség egy része imádta minden percét, míg mások erősen kritizálták a filmet. Zombie azonban némi fellendülést ért el a folytatással, Az 1000 halott háza 2. - A sátán bosszújaval.

Zombie továbbra is szélsőséges reakciókat tapasztalt és a The Lords of Salem, a 31 és a 3 from Hell című filmekkel visszatért az eredeti történetmeséléshez, bár ezek is vegyes fogadtatást kaptak.

A zenész és filmrendező rendszeresen bevonja feleségét, Sheri Moon Zombie-t színészi szerepekbe. Ez sok mozilátogató egyik fő panasza, mivel kritizálják mind Zombie rendezői ítélőképességét, hogy feleségét hagyja játszani, mind pedig a nő színészi képességeit. Zombie a The Munsters című filmben Lily Munster szerepében hozza vissza feleségét, ami már sok régi franchise-rajongó számára eleve vörös posztót jelentett.

Ahogy felkerült az internetre a The Munsters című film trailere, a közösségi média teljesen felbolydult miatta. A felvétel sokkal családbarátabb, mint bármi, amit Zombie eddig készített, de úgy tűnik, inkább a rebootolt korszakot örökíti meg, mint a klasszikus sitcomot. Szándékosan komikus, de nem egészen ezért utálja az internet a Zombie-féle The Munsters trailerét.

A Twitteren több okból is ostorozzák az új trailert. Az egyik Twitter-felhasználó azt írta, hogy inkább egy pornóparódiának hat, amiből kivágták a szexet. Egy másik felhasználó a színészi játékot és az operatőri munkát kifogásolta, mert nem úgy tűnik, mintha egy olyan nagy stúdiótól származna, mint a Universal Pictures. Mások még a világítást és az operatőri munkát is úgy hasonlították össze, mintha a film egy iPhone kamerájával készült volna.

Néhány Zombie-rajongó azonban még mindig kíváncsi, hogy mit kínál a The Munsters, még akkor is, ha a sneak peek felvételeket továbbra is megkérdőjelezik. Ez csak egy trailer, és ők egy szórakoztató végeredményt várnak, amely ötvözi a franchise hangvételét a filmkészítő jellegzetes stílusával. 

Hol tudod megnézni a The Munsters című filmet?

Zombie várhatóan 2022 szeptemberében fogja bemutatni a The Munsters-t a Universal Pictures forgalmazásában. Az egész Egyesült Államokban a mozivásznakra kerül majd, de nem ez lesz az egyetlen elérhető lehetőség. A forgalmazó azt is tervezi, hogy a filmet a Peacock streaming segítségével a mozikba kerüléssel egy napon adja ki kisképernyőkre.

Sok Zombie-rajongó a The Munsters felnőtt változatára számított, de tévedtek. A film PG besorolást érdemelt ki, és az egész család szórakoztatását célozza.

családi | fantasy | horror | sci-fi | vígjáték

A Rob Zombie rendezésében készült kultikus Munsters franchise rebootja.