Natalie Portman  az űrbe megy a Lucy az égen (Lucy az égben) új előzetesében. Újabb esélyessel bővült a fesztiválszezon.

Noah Hawley legújabb filmje alaposan próbára fogja tenni a nézők idegeit, legalábbis ezt vetíti elő a Lucy az égen (Lucy az égben) friss előzetese.

A film főszerepében Natalie Portmant láthatjuk majd, aki Lucy Colát alakítja. Lucy egy végletekig elhivatott űrhajós, aki a világűrben egy transzcendes élmény élt át. A Földre visszatérve a nő egészen parányinak érzi magát, és a valósággal való kapcsolata egyre komolyabb kihívások elé kerül.

Portmantől a szakma ezúttal is erős alakítást vár, amire a forgatókönyv és a sztori első blikkre minden lehetőséget megad, így a színésznőnek minden esélye megvan arra, hogy újabb Oscarral bővítheti a díjainak listáját.

A film az idei Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon debütál majd, míg a tengerentúli mozikban október 4-től lesz látható.

A Lucy az égen (Lucy az égben) további szerepeit Ellen BurstynJon HammDan StevensZazie BeetzNick OffermanColman Domingo és Tig Notaro alakítja. A hazai forgalmazásról egyelőre nincsenek információk.

A filmhez érkezett friss előzetest idelent nézhetitek meg, míg a hivatalos posztert ide kattintva láthatjátok.