Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
53%

Lucy az égen (Lucy az égben) (2019)

Lucy in the Sky
Filmadatlap
 
28
Szereplők
5
Vélemények
7
Képek
4
Videók
 
bbozsi   2020. 10. 25.

legújabb vélemény

1

Túltolt, értéktelen film; kidolgozatlan, lárvaként is érdektelen és elég hiteltelen aspektusokaival foglalkozik az űrutazás, mint csúcsélmény utáni ürességgel. A legvégének nem sok köze van a filmhez - ez a javára válik - és itt már egy-két jó filmrím is előjön.

 
BalogJoe   2020. 09. 02.

1
Volt értelme?

A film a nők azon korszákáról szól, amikor még épp a topon vannak, de bizonyítani akarják ezt a külvilágnak és önmaguknak egyaránt, mert már érzik a középkor szelét. Natalie Portman szuper jó, akárcsak a zene. És ennyi! Nem tudom, hogy a témát meg kell-e filmesíteni, és ha igen, ilyenképp-e? Semmi érdekeset nem nyújt a film, és különösebb mondanivaló nélkül unalmas.


 
Yosihiro   2020. 04. 01.

0
Lucy in the Sky

Megtekintettem ezt a filmet, és igazából azt mondom, hogy a sci-fi kategóriát kicsit elkerülték a látottak. Bár hozzá kell tennem, hogy az űrben is játszódnak jelenetek, de kérem... Szóval visszatér a Földre a főhős, és én azt mondom, nem a realitás... teljes kritika»

 
jazzy   2020. 03. 08.

0

Számomra unalmas és vontatott volt, amit még Natalie Portman egyébként remek alakítása sem tudott felülírni. Kár érte, sokkal többet vártam tőle.

 
EDUARD98   2020. 03. 01.

0

Ez egy nagy katyvasz, amiről szerintem az alkotók sem tudták eldönteni, mi is szeretne lenni. A tartalom és a főszereplő (!) alapján egy mély, drámai sc-fi-féleségre számítottam, ehelyett egy vontatott és jellegtelen filmet kaptam. Időpocsékolás.

Galéria (7)

Natalie Portman
Zazie Beetz
Natalie Portman
Natalie Portman
Jon Hamm
Natalie Portman

Videók (4)

A film összbevétele 325 950 dollár volt (imdb.com).

 

Miután Natalie Portman visszalépett a szerepléstől, a helyét Reese Witherspoon vette át, azonban a színésznő a Hatalmas kis hazugságok második évadának forgatása miatt végül mégsem tudta vállalni a filmet, így került újra a képbe Portman.

(hp)
 

A visszavonult asztronauta, Marsha Ivins élesen bírálta a film alapvetését, szerinte ugyanis még az űrben töltött hosszabb idő után sem veszítik el az űrhajósok a realitásérzéküket, miután visszatérnek a Földre.

(hp)
 

A Lucy az égen Noah Hawley rendezői debütálása.

(hp)
 

A film eredeti címe 'Pale blue dot' (Halványkék pont) volt.

(hp)