Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
78%

Egy másik életben (2019)

Egy másik életben
Filmadatlap
 
25
Szereplők
5
Vélemények
11
Képek
Videók

Galéria (11)

 
belavagyok   2020. 10. 02.

legújabb vélemény

0

Az alapötlete tetszett a filmnek, magyar feldolgozást még nem láttam a témában. Érdekes film, de lehetett volna pörgősebb.

 
indingo   2020. 08. 18.

0

A próbálkozást díjazom, de valahogy a történet nem állt össze kerek egésszé. Kicsit lassú, a közepe unalmas.

 
Caravaggio1978   2019. 11. 03.

0
Vicces de egész jó volt

Érdekes kis film,jó alakítások,bár néha elmosolyodik az ember,annyira gyerekes az egész .Én azt mondom egy hazai filmtől ez egész jó teljesítmény,ilyen jellegű filmnél. Bár sajnos itt is azt sugallja a nézőknek hogy mindenki maradjon a kis kecójában és ne is álmodjon semmiről,az érzelmekért adjon oda mindent stb stb.

 
filmekreceptre   2020. 08. 09.

1
#lélektorzulás

Nagyon jó az alapsztori, ami az egyszerű, hollywoodi effekteket nélkülöző magyar sci-fit érdekes és intelligens filmmé teszi. Különféle anyagi hátterű emberek egy teszten való részvétel után milliárdossá válhatnak. Már pusztán a lehetőség elég ahhoz, hogy felboruljon az életük. Versenyezniük kell egymással és a jogos örökössel. A legnagyobb kihívás, hogy el kell dönteniük, lemondanak-e önmagukról, elveikről és identitásukról a gazdagságért cserébe.

 
pacific22   2020. 07. 30.

0
nézd meg, de csak ha szereted a fanatikust!

A forgatókönyv remek, a történet nagyon érdekes. A szereplők nagyon hitelesek. A film iránya jó, a néző egyre jobban várja hogy mi lesz a vége. A srác végig ellenáll a kísértésnek, nem akarja a pénzt, még az a mondat is elhangzik a vége felé a miért kérdésre "kaptam még egy esélyt". Ehhez képest az utolsó, lezáró rész teljesen érthetetlen nekem, ez egy nagyon béna befejezés. A többi nagyon jó, igy azonban csak 7/10.