Rólam

A jó film megváltoztat és választ ad az élet nagy kihívásaira. Filmajánlók, filmes idézetek és tematikus filmgyűjtemények. https://filmekreceptre.blog.hu/

2021. 11. 04.
Jobb, mint az várható a kritikák alapján!
A cipők varázslója, aki búcsúpillantásokat gyűjt, egyre inkább összebarátkozik a nevek szakértőjével, akit bizonyára Ők küldtek. A két pótemberként élő fiatal esélyt kap,... több»
2021. 11. 02.
Állj meg! Ülj le a TV elé, és indítsd el a Netflixet!
Ha ez a két mondat ebben a filmben hangzana el, már végre is hajtottad volna. Van némi feszültség és vannak izgi részek ebben a thrillerben, de kicsit túl egyszerű és elő... több»
2021. 08. 12.
Nem kér a gyógyszeremből? Én kérek
Nincs annál szomorúbb, mint mikor a humoristából kikopnak a szavak. Vagyis van, mégpedig, amikor a humorista egyben apa is, aki demenciában szenved, és még a saját gyerek... több»

81 Kárhozat  (2017)

2021. 03. 03.
Az Úr (akarom mondani, a Netflix) egy jó kis westernes sorozattal áldott meg minket
Seth Davenport elsőre egy jószívű prédikátornak tűnik, de amikor megmenti és bölcs tanáccsal látja el a tyúktolvajt (ne tojást lopj, hanem tyúkot, az gazdaságilag kifizet... több»

63 A mentős  (2020)

2020. 09. 25.
A mentős szakma és a kerekesszékesek lehúzása ez a film
A történet szempontjából szinte mellékes, hogy a film főhőse mentős. Szóval hiába várunk Isteni műszakra, ami az egyik legjobb vígjáték a témában, morbid poénok és kreatí... több»
Örömóda (2020)