Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
60%

A mentős (2020)

El practicante
Filmadatlap
 
18
Szereplők
6
Vélemények
8
Képek
1
Videók
 
stomachh   2021. 01. 30.

legújabb vélemény

0

Jóindulattal is csak átlagosnak nevezhető. Sajnos túl sok érzelmet nem váltott ki, meg lehetett volna ezt a forgatókönyvet jobban is csinálni. Egy unalmas vasárnapon egyszer meg lehet nézni.

 
fijass   2019. 02. 23.

2

Se nem okos, se nem jó, se nem érdekes - és még csak szimpátiát sem vált ki egyetlen szereplő sem. Ennél mindenki talál jobb néznivalót még egy unalmas vasárnap délután is.


 
Bakó Zoltán   2020. 10. 11.

1

Kellemes pszicho-dráma. Picit lassú a történetvezetés, de a színészek - ahhoz képest, ahogyan spanyolok szoktak - egész jól alakítottak. Mondjuk Casastól ez már elvárás... Pici csavar van a végén ;)

 
KingPin   2020. 09. 18.

1

AZ alkotók szerettek volna valami nagyon izgalmas, nyomasztó és eredeti dolgot, ez érződik, ehelyett született egy nyomasztóan unalmas, kicsit sablonos és túlságosan értelmezhtetlen valami.

 
filmekreceptre   2020. 09. 25.

0
A mentős szakma és a kerekesszékesek lehúzása ez a film

A történet szempontjából szinte mellékes, hogy a film főhőse mentős. Szóval hiába várunk Isteni műszakra, ami az egyik legjobb vígjáték a témában, morbid poénok és kreatív megoldások helyett, valami sötétet kapunk. Nem egyszerűen depis a film, hanem a végletekig negatív. Ángel karaktere, aki lop a betegektől, bunkó és erőszakos, egyszerre húzza le a posványba a mentős szakmát és a baleset utáni éne a kerekesszékeseket. Még az egyetlen pozitívnak szánt figura, a barátnő sem tud színt vinni a filmbe. Egyszer nézhető, végül is érdekes a téma, meg van egy kis izgalom a végén.

 
Nemecsek   2019. 02. 17.

0

Semmi eredeti nincs benne, mintha minden apró részletet láttam volna már: baleset, az elme megbomlása, érthetetlen tettek - csak itt még nem is érdekelt, hogy miért történik ez.

Galéria (8)

Guillermo Pfening
Mario Casas
Mario Casas
Déborah François
Déborah François
Déborah François
Mario Casas
Mario Casas

Videók (1)