Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
57%

Hipnózisban (2021)

Hypnotic
Filmadatlap
 
12
Szereplők
11
Vélemények
4
Képek
Videók

Galéria (4)

Kate Siegel
Kate Siegel
Kate Siegel
Jason O'Mara
Jason O'Mara
Kate Siegel
 
Emmersson   2022. 01. 11.

legújabb vélemény

0
Halovány

Unalmas és idegesítő történet.

 
indingo   2022. 01. 07.

1

A hipnózisos téma nem egyedi, készült már jó pár film a témában, de mindig izgalmas kiindulópont tud lenni. Ennél a filmnél hamar rá kellett jönnie a nézőnek, hogy itt nem lesznek semmilyen izgalmak.

 
stomachh   2021. 10. 28.

3

Kár érte, mert a téma jó. Csak a megvalósítás lett gyenge, olyan netflixes...

 
Ildikó Bacskai   2021. 11. 04.

1
Hipnózisban (2021)

Az ötlet jó, és nagyon érdekes filmet lehetne belőle csinálni, de ez, azt gondolom, most nem sikerült. Jellegtelen, kidolgozatlan karakterek, a főhősnő sem szerethető, inkább pornós megjelenésű, hűvös figura. A doki és a pasija talán egy fokkal jobban került megformálásra. Nincs lehetőség beleélni magunkat a félelmébe, szorongásaiba, egy buta hisztinek tűnik, ahogyan megéli az eseményeket. Egy estét megér a történet miatt, de egyébként gyengécske.

 
Lóri Ádámcsik   2021. 10. 28.

1
Hipnózisba kerültem :D

A filmelőzetes babonáz meg minket maximum. A film nem hipnózisba, hanem álomba szenderít minket inkább. Unalmas karakterek és előre látható végkifejlet. Elalváshoz tökéletes. :)

 
Greeta   2021. 12. 21.

0

Az előzetes alapján reménykedtem benne, hogy valami értékelhetőt fogok látni, de csalódnom kellett. Semmi meglepő nincs benne.

 
HannaK   2021. 10. 31.

0

Az ötlet tetszett, érdekesnek tűnt maga az előzetes, de a filmben nem sok izgalom volt. A 18-as karikát sem értem.

 

A film elején Jenn (Kate Siegel) éppen egy Uber sofőrre vár, akit Violának hívnak és 9 perc múlva érkezik - Viola a színésznő egy másik karakterének a neve, akit a A Bly-udvarház szelleme (2020) című filmben játszik.

(Hupka Adrián)
 
A Hypnotic nem egy nagy fordulatokkal bíró film és nem is az a cél, hogy a frászt hozza rád. Jó érzékkel nyúltak a témához, csak ha ennyire nyilvánvaló, hova tartunk, akkor nem ártana bele némi plusz. Viszont pörgős a cselekmény, nem húzzák-nyúzzák a játékidőt, jók a karakterek és a szereplők. több»