Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
56%

Hipnózisban (2021)

Hypnotic
Filmadatlap
 
12
Szereplők
8
Vélemények
4
Képek
1
Videók

Galéria (4)

Kate Siegel
Kate Siegel
Kate Siegel
Jason O'Mara
Jason O'Mara
Kate Siegel

Videók (1)

 
Ildikó Bacskai   2021. 11. 04.

legújabb vélemény

1
Hipnózisban (2021)

Az ötlet jó, és nagyon érdekes filmet lehetne belőle csinálni, de ez, azt gondolom, most nem sikerült. Jellegtelen, kidolgozatlan karakterek, a főhősnő sem szerethető, inkább pornós megjelenésű, hűvös figura. A doki és a pasija talán egy fokkal jobban került megformálásra. Nincs lehetőség beleélni magunkat a félelmébe, szorongásaiba, egy buta hisztinek tűnik, ahogyan megéli az eseményeket. Egy estét megér a történet miatt, de egyébként gyengécske.

 
stomachh   2021. 10. 28.

3

Kár érte, mert a téma jó. Csak a megvalósítás lett gyenge, olyan netflixes...

 
Lóri Ádámcsik   2021. 10. 28.

1
Hipnózisba kerültem :D

A filmelőzetes babonáz meg minket maximum. A film nem hipnózisba, hanem álomba szenderít minket inkább. Unalmas karakterek és előre látható végkifejlet. Elalváshoz tökéletes. :)

 
HannaK   2021. 10. 31.

0

Az ötlet tetszett, érdekesnek tűnt maga az előzetes, de a filmben nem sok izgalom volt. A 18-as karikát sem értem.

 
Greta   2021. 11. 01.

0
Szörnyű

Sajnálatos, hogy egy ilyen jó színésznő részt vett ebben a produkcióban. Nyolcvanas évekbeli, bugyuta videófilmekre jellemző igénytelenség, tele ostobasággal, kiszámítható klisékkel, semmitmondó, lélektelen karakterekkel. Semmi pozitív, amit említeni tudnék.

 
Nomacool   2021. 10. 27.

1

A koncepciót érdekesnek találtam, de a végeredmény kiábrándító.

 
filmekreceptre   2021. 11. 02.

0
Állj meg! Ülj le a TV elé, és indítsd el a Netflixet!

Ha ez a két mondat ebben a filmben hangzana el, már végre is hajtottad volna. Van némi feszültség és vannak izgi részek ebben a thrillerben, de kicsit túl egyszerű és előre látható a sztori. És elég nevetséges, hogy egy emberi lényt gyakorlatilag robotként lehet programozni és irányítani, elég hozzá egy telefonhívás.

 

A film elején Jenn (Kate Siegel) éppen egy Uber sofőrre vár, akit Violának hívnak és 9 perc múlva érkezik - Viola a színésznő egy másik karakterének a neve, akit a A Bly-udvarház szelleme (2020) című filmben játszik.

(Hupka Adrián)