A hipnózisos téma nem egyedi, készült már jó pár film a témában, de mindig izgalmas kiindulópont tud lenni. Ennél a filmnél hamar rá kellett jönnie a nézőnek, hogy itt nem lesznek semmilyen izgalmak.
A filmelőzetes babonáz meg minket maximum. A film nem hipnózisba, hanem álomba szenderít minket inkább. Unalmas karakterek és előre látható végkifejlet. Elalváshoz tökéletes. :)
Az ötlet jó, és nagyon érdekes filmet lehetne belőle csinálni, de ez, azt gondolom, most nem sikerült. Jellegtelen, kidolgozatlan karakterek, a főhősnő sem szerethető, inkább pornós megjelenésű, hűvös figura. A doki és a pasija talán egy fokkal jobb... Több
Az előzetes alapján reménykedtem benne, hogy valami értékelhetőt fogok látni, de csalódnom kellett. Semmi meglepő nincs benne.
Az ötlet tetszett, érdekesnek tűnt maga az előzetes, de a filmben nem sok izgalom volt. A 18-as karikát sem értem.
Ha ez a két mondat ebben a filmben hangzana el, már végre is hajtottad volna. Van némi feszültség és vannak izgi részek ebben a thrillerben, de kicsit túl egyszerű és előre látható a sztori. És elég nevetséges, hogy egy emberi lényt gyakorlatilag robotként lehet programozni és irányítani, elég hozzá egy telefonhívás.