Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
44%

A látogatás (2022)

Speak No Evil
Filmadatlap
 
23
Szereplők
2
Vélemények
6
Képek
6
Videók

Galéria (6)

Videók (6)

 
Adikgashiik Nézhetetlen  2022. 10. 23.

legújabb vélemény a nap véleménye

1
Hagyd ki

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Minden blfszsgt, amit csak el lehet követni, azt elkövetik ebben a filmben. Ez a film elég átlagosnak indult az elején, mondhatni unalmasan. Két család megismerkedik külföldi nyaralásuk során, eltöltenek egy kis időt együtt, aztán végül “B” család me... teljes kritika»

 
kabel   2022. 09. 20.

0
Hangulatos és komor

Hasonlóan más zárt drámákhoz a film nagyon szépen építi a hangulatot. Egy család meglátogat egy másikat, de egyre több apró jelet fedez fel, amik egyre kényelmetlenebbé teszik az ott tartózkodást. Vajon csak a fejükben vannak ezek az apróságok, vagy valami ronda titkot rejtenek? Természetesen ez a sok intrika vezet valahová, ami más hasonló filmekkel ellentétben meglepően sötét és depresszívé teszi a filmélményt. A film tematikája sajnos nem igazán lett kifejtve, egyszerre több dolgot is feldob a film, ami megmagyarázhat dolgokat, de egészen utolsó pár dialógusig nem tiszta az ok-okozat. Ennek ellenére kényelmetlen filmnek ez kiváló.

A film összbevétele 196 202 dollár volt (imdb.com).

 

Christian Tafdrup harmadik nagyjátékfilmes rendezése.

(csd)
 

2022 januárjában, a Sundance Filmfesztiválon tartott világpremier előtt, a film jogait a Shudder, az AMC Networks vásárolta meg.

(csd)