Disztópia, egy Netflix-fantasy folytatása, Oscar-jelölt vígjáték és mások: 6 kihagyhatatlan premier, amit a jövő héten nézhetsz (március 13-19.)

Holnap egy új hét veszi kezdetét, ami egyben új premiereket is jelent a hazánkban elérhető streamingszolgáltatók kínálatában. A soron következő lista egy átfogó válogatás az HBO Max, Netflix, Disney+, Apple TV+, Telekom TV GO és Amazon Prime Video premierjeiből, amelyekre a napokban számíthatunk. Minden film és sorozat egy kattintással elérhető lesz weboldalunkról is, megtekintésükhöz azonban előfizetés szükséges az adott szolgálatatónál.

#6

69 A bostoni fojtogató  (2023)

(10) (3)

dráma | thriller

Disney+

A hírhedt bostoni fojtogató néven elhíresült sorozatgyilkos és Loretta McLaughlin története, az első riporteré, aki megtalálta az összefüggéseket a nyomozás során, amely... több»

A történelmi-bűnügyi drámafilmet Matt Ruskin írta és rendezte. A film a bostoni fojtogató igaz történetén alapul, aki az 1960-as években 15 nőt ölt meg a Massachusetts állambeli Bostonban. A filmben Keira Knightley alakítja Loretta McLaughlint, a riportert, aki a Boston Record American című amerikai lapnak tárta fel a történetet. Carrie Coon, Alessandro Nivola, Chris Cooper, David Dastmalchian és Morgan Spector is szerepelnek a filmben.
#5

75 Extrapolációk  (2023)

(3)

dráma | misztikus | vígjáték

Apple TV+

Váratlan történetek arról, hogy a bolygónk közelgő változásai hogyan befolyásolják a szerelmet, a hitet, a munkát és a családot személyes és emberi szinten. több»

Az Extrapolációk Scott Z. Burns író, rendező és producer drámája, amely egy olyan közeli jövőt mutat be, ahol az éghajlatváltozás kaotikus hatásai már beépültek a mindennapi életünkbe. A nyolc egymásba fonódó történet szerelemről, munkáról, hitről és családról a világ minden tájáról azokat a bensőséges, életet megváltoztató döntéseket tárja fel, amelyeket akkor kell meghozni, amikor a bolygó gyorsabban változik, mint a lakosság. Minden történet más és más, de a jövőnkért folytatott küzdelem egyetemes. És amikor az emberiség sorsa egy ketyegő órával áll szemben, a bátorság és az önelégültség közötti harc soha nem volt még ilyen sürgető. Elég bátrak vagyunk-e ahhoz, hogy saját vesztünk megoldásaivá váljunk, mielőtt túl késő lenne? A főszerepekben Meryl Streep, Edward Norton, Marion Cotillard, Forest Whitaker, Kit Harington, Tobey Maguire és David Schwimmer láthatóak majd.
#4

60 A látogatás  (2022)

(9) (2)

dráma | horror | thriller

Cinego | Telekom TVGO

Egy idillinek tűnő közös nyaralás után egy dán család meglátogatja holland ismerőseiket. Az együtt töltött időre azonban mindenki másként emlékszik, s mint kiderül, a... több»

A látogatás egy pszichológiai horrorfilm, amelyet Christian Tafdrup rendezett a bátyjával közösen írt forgatókönyv alapján. A film producere Jacob Jarek, forgalmazója pedig a Nordisk Film. A forgatás Dániában, Hollandiában és Olaszországban zajlott, a film nagy része angolul készült, néhány jelenetet dán és holland nyelven vettek fel. A film középpontjában Bjørn (Morten Burian) és Louise (Sidsel Siem Koch), egy dán házaspár áll, akiket Patrick (Fedja van Huêt) és Karin (Karina Smulders), egy holland házaspár hív meg vidéki házukba egy hétvégi nyaralásra; a házigazdák hamarosan elkezdik feszegetni vendégeik határait, és a helyzet egyre jobban elfajul.
#3

73 Rajzás  (2023)

(3)

Amazon Prime Video

Egy fiatal nő története, aki mániákus módon rajong egy hírességért. Egy napon azonban az ártatlannak induló csodálat sötét fordulatot vesz. több»

A Swarm egy thrillersorozat, amelyet Donald Glover és Janine Nabers készítettek. A főbb szerepekben Dominique Fishback, Chloe Bailey és Damson Idris láthatóak. A sorozatban megismerhetünk egy fiatal nőt, akinek egy popsztár iránti megszállottsága sötét fordulatot vesz.
#2

akció | dráma | kaland

Netflix

Alina Starkov menekül. Egyesek számára a remény jele, mások számára áruló, és elhatározza, hogy megmenti Rávkát a pusztulástól. De Kirigan tábornok visszatért, hogy... több»

A nyolc részből álló második évadban Alina Sztakov története folytatódik, aki szökevényként próbál új tervet kidolgozni az Árnyzóna felszámolására. A főszerepekben Jessie Mei Li, Archie Renaux, Freddy Carter, Amita Suman, Kit Young, Danielle Galligan, Daisy Head, Calahan Skogman és Lewis Tan látható.  
#1

dráma | vígjáték

HBO Max | TV-ben (HBO 2, csütörtök 01:33)

A sötét vígjáték, amelynek középpontjában egy divatmodellként dolgozó celebpár áll, akiket meghívnak egy szupergazdagok számára szervezett luxushajóútra. A jacht, amelynek... több»

A szomorúság háromszöge egy szatirikus, fekete humorú vígjáték, amelyet Ruben Östlund írt és rendezett, akinek ez az első angol nyelvű filmje. A film főszereplői Harris Dickinson, Charlbi Dean, Dolly de Leon, Zlatko Burić, Henrik Dorsin, Vicki Berlin és Woody Harrelson. Ez az utolsó film, amelyben Dean 2022 augusztusában bekövetkezett halála előtt szerepelt. A vígjáték egy hírességekből álló házaspárt és vendégeiket követi nyomon, akik egy luxus hajóutazáson vesznek részt.