64% 33 szavazat

Shadow and Bone – Árnyék és csont - 2. évad

Shadow and Bone (S02)
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
23
Szereplők (23)
4
Képek (4)
4
Videók (4)
Érdekességek
Díjak
1
Filmkritika (1)
5
Cikkek (5)
Fórum

FILMINFÓ

Alina Starkov menekül. Egyesek számára a remény jele, mások számára áruló, és elhatározza, hogy megmenti Rávkát a pusztulástól. De Kirigan tábornok visszatért, hogy befejezze, amit elkezdett.

(Hupka Adrián)

Rendező: Mairzee Almas
Forgatókönyvíró: Eric Heisserer, Leigh Bardugo
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2022 | Netflix (2023.03.16.)

Hol nézheted

 
2023.09.15 Török389133

legújabb vélemény

Sajnos a fantasztikus első évad után ez óriási csalódás, borzasztó unalmas az egész 2. évad.

0
 
2023.03.27 JRD

Hát, nem is tudom…

A történet (a könyv) nagyon jó. A színészek jók. A látvány jó. Mégis, valahogyan nem az igazi ez az évad. Félreértés ne essék, a második évad érdekes, Ben Barnes remekül hozza a kettős érzelemvilágú főgonoszt (aki igazából nem is annyira az). A mellékszálak is érdekesek (leszámítva egy-két túltolt dolgot). Mégis valami hiányzott ebből az évadból. Elsőre azt jutott eszembe, hogy ez a hiányzó valami az igazi tűz. A vad, akarnoki szenvedély, mellyel mindenki igyekszik elérni küldetésének célját. Az ilyen pillanatokból ebben a szériában csak egy volt. Kirigen tábornok utolsó mondatainak és emlékeinek rövid fuvallata, illetve karakterének lángja, hogy elérje a célját. Látványvilágában remek választásnak bizonyult már az írónő részéről is az oroszos vonal, hiszen ez a kultúra bámulatos potenciákat rejt magában egy ilyen fantasy sorozathoz. De hogy érdemes megnézni, nos, az tuti! Szórakozásnak, kikapcsolódásnak remek választás. Odaszegez és beszippant. Hiszen tagadhatatlanul nem egy újabb tömegcikkes sorozatról van szó. Szóval filmre fel, és jó szórakozást!

0
 
2023.03.16 csenge

Az új évad sem okozott eddig csalódást, bár még nem néztem végig. A karakterek még mindig érdekesek, a történet mellékszálai sajnos még mindig izgalmasabbak, mint a lényeg, de nem zavaró.

0
 
Értékelés: 6/10
(2023. 04. 03.)
Shadow and Bone 2. évad – Hogy lehet ennyi könyvet beletenni egy évadba?
A Netflix meglepően sikeressé vált young adult fantasy sorozata, a Shadow and Bone márciusban tért vissza, hogy végre elárulja, hogyan győzi le Alina, a napidéző az Éjurat. A sorozat most is bátran vállalta adaptációs terheit, de mégis megroggyant a súlyuk alatt. 2. évad kritika. Több