Újdonságok a Netflixen: 6 premierfilm és sorozat, amit a jövő héten nézhetsz (március 13-19.)

Listánkban összegyűjtöttünk néhányat azok közül a premierek közül, amelyekre érdemes lesz egy pillantást vetni a következő napokban. Visszatér a Shadow and Bone – Árnyék és csont egy új évaddal, láthatjuk Elvist, amint titkosügynökként dolgozik és megismerhetjük a Pornhub weboldal történetét - csak hogy néhányat említsünk a közelgő produkciók közül. Minden film és sorozat egy kattintással elérhető lesz weboldalunkról is, megtekintésükhöz előfizetés szükséges a szolgáltatónál.

#6

akció | animáció | krimi | vígjáték

Netflix

Elvis lecseréli az overallját egy jetpackre, amikor csatlakozik egy titkos kormányzati kémprogramhoz, hogy segítsen harcolni az országot fenyegető sötét erők ellen. több»

Mi lenne, ha Elvis titkos kormányzati ügynök lenne? Milyen szigorúan titkos küldetésekben vehetne részt? Vajon ezek a világkörüli küldetések hatással lennének legendás keményfiú hírnevére? Ezekre a kérdésekre szeretne választ adni a Netflix az új, felnőtteknek szóló animációs sorozatával. A sorozat társalkotója Elvis volt felesége, Priscilla Presley, a főszerepben pedig Matthew McConaughey kölcsönzi a Király hangját egy olyan őrült vígjátéksorozatban, amelyet csak úgy lehet jellemezni, mint az Archert (2009-) Elvis Presley-vel a főszerepben.
#5

dokumentum

Netflix

Kövesse nyomon a leghíresebb felnőtt szórakoztató platform felemelkedésének történetét, és ismerje meg a közelmúltban feltámadó ellenérzéseket a weboldallal szemben. több»

Rendező: Suzanne Hillinger
A Netflix dokumentumfilmje, a világ egyik leglátogatottabb weboldalának, a Pornhubnak a történetét meséli el. A film szexmunkásokkal, aktivistákkal és a pornóóriás volt alkalmazottaival készített interjúkkal mélyen belemerül a Pornhub sikereibe és botrányaiba. Bemutatja, hogy a Pornhub hogyan változtatta meg alapvetően a felnőtt szórakoztatást, lehetővé téve, hogy az erotikus tartalmak hatalmas közönséghez jussanak el, több milliárd dolláros iparággá változtatva a pornográfiát. A doku feltárja az oldalon található, nem konszenzuális anyagokkal és emberkereskedelemmel kapcsolatos vádakat, valamint a Pornhub ezt követő, saját tartalmaival szembeni kemény fellépését.
#4

74 Még van idő  (2023)

(7)

dráma | vígjáték

Netflix

Megismerhetünk egy munkamániást, aki mindig rohan, most viszont azt szeretné, ha az élete lelassulna, mert azzal szembesül, hogy néhány óránként egy évet ugrik előre. több»

Alessandro Aronadio rendezésében készült dráma, amiben megismerhetünk egy férfit, akit felemésztenek a mindennapjai és munkája - amikor 40 éves lesz, rádöbben, hogy az irányítás teljes mértékben kicsúszik a kezéből, és az éveit egy szempillantás alatt éli le mint egy megfigyelő, aki kívülről szemléli az eseményeket.
#3

akció | kaland | krimi

Netflix

Egy frissen megözvegyült, egyedülálló anya, hogy független maradjon apjától, aki lopott áruval kereskedik, csatlakozik néhai férje rablóbandájához. több»

A 2020-as Az égre törő című akciófilm megjelenése után a Netflix úgy gondolta, hogy elég jól sikerült ahhoz, hogy egy előzménysorozatot készítsenek hozzá. A főszerepekben Luis Tosar, Asia Ortega, Álvaro Rico, Fernando Cayo, Patricia Vico, Ayax Pedrosa, Dollar Selmouni, Richard Holmes és Carmen Sánchez lesz látható. A történetben egy özvegy anya csatlakozik néhai férje rablóbandájához.
#2

animáció | családi | dráma | fantasy | kaland | vígjáték

Netflix

Egy árva fiúnak egy jósnő azt mondja, hogy egy elefánt segít neki megtalálni elveszett húgát. több»

Animációs fantasy film az Animal Logic stúdiójától Wendy Rogers rendezésében. A történet egy kisfiúról szól, akinek egy jósnő azt mondja, hogy egy elefánt segít neki megtalálni elveszett húgát. A filmben Sian Clifford, Pixie Davies, Natasia Demetriou, Dawn French és Benedict Wong kölcsönzik a hangjukat a szereplőknek.
#1

akció | dráma | kaland

Netflix

Alina Starkov menekül. Egyesek számára a remény jele, mások számára áruló, és elhatározza, hogy megmenti Rávkát a pusztulástól. De Kirigan tábornok visszatért, hogy... több»

A nyolc részből álló második évadban Alina Sztakov története folytatódik, aki szökevényként próbál új tervet kidolgozni az Árnyzóna felszámolására. A főszerepekben Jessie Mei Li, Archie Renaux, Freddy Carter, Amita Suman, Kit Young, Danielle Galligan, Daisy Head, Calahan Skogman és Lewis Tan látható.